Haberler

Kapadokya'da pes dedirten görüntü: Kayalar oyuldu, 'butik otel' olarak satışa sunuldu

Güncelleme:

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyünde bulunan bir arazinin kayalar oyularak turistik tesise dönüştürülmesi büyük tepki topladı. Söz konusu tesisin 'yatırımlık butik' diye internetten satışa sunulduğunu görenler, şaşırıp kaldı.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasına rağmen pes dedirten görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

İLANI GÖREN ŞAŞIRIP KALDI

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyündeki bir arazinin kayalar oyularak turistik tesis yapılması büyük tepkilere neden oldu. Şok eden görüntülere sahne olan alanın "yatırımlık butik" olarak internetten satışa konulduğu görüldü. İlanı görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

KİM İZİN VERDİ?

Nevşehir İl Özel İdaresi sorumluluğu dahilindeki Ayvalı köyünde kayaların bu şekilde oyularak tesis yapılmasına kim veya kimlerin göz yumduğu ise merak konusu oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kapadokya Nevşehir Ayvalı Ürgüp Haberler

500

Yorumlar (30)

türkan:

dogaya zarar veren bir gün gelecek caniyla aci cekerek bedel ödeyecekler tipki corona gibi.

26
1
yanıtYanıtla
sülo:

şüphesiz ki biz Ürgüpe ihanet ettik ama siz yine de oyunuzu bize verin:))

16
8
yanıtYanıtla
CARLOS:

Siz sövmeyin. ben hepinizin yerine sövdüm

13
0
yanıtYanıtla
Sanane:

Klavyede erkeklik olmaz gel ben sana canlı canlı söveriö

yanıt3
yanıt0
Sanane:

Klavyede sövmüş karşıma çık bırazcık erkekli varsa

yanıt3
yanıt0
ALİ:

PARAYA SATMADIĞIMIZ NE KALDI? EKONOMİ DAHA KÖTÜYE GİDERSE TOPRAK SATMAYA BAŞLİYACAZ GALİBA

12
0
yanıtYanıtla
raco:

bir gecede yapmadılar ya bu zamana kadar yetkililer nerdeymiş iş ortaya çıkınca'' kim yapmış yaa bunu kimden izin almışlar bunlar yaaa, nasıl yaparlar yaaaa ''hadi ordan

11
0
yanıtYanıtla
Viktorya:

Siz şakamı sınız? Kapadokya yı kevgire çevirdiler. Yıkılan yerler daha da venişledi ki hedef onlar olmamalıydı zaten. Dünya nın en güzel vadileri vahim durumda göreme de gün geçmiyor ki peribacalarına yaslanan oteller mantar gibi bitiyor. 10 oda diye başlanan yerler sihirli değnek değmiş gibi 20oda okuverşluvluveriyor. Ya vadileri çitle çevirmişler peribacalarının arasında organik tarım ayaklarından sahiplenme planları, cafeler seki seki iniyor vadilere Kapadokya ölüyor. O izinlerin nasıl alındığını sağır sultan da bilir bölgede. #Kapadokya yı rahat ve temiz bırakın. Alan Başkanlığı rahat uyuyun yatınca rahat.

9
2
yanıtYanıtla
Butik:

Kapadokya bölgesinde Kaya oyma otelleri ile ünlüdür kayalar oyularak Kaya odalar çıkar peri bacalarına tarihi dokuya zarar vermeden özel izinle alınarak otel inşaat projesi başlar gördüğünüz haberlere inanmayın Kapadokya bölgesinde 500 yakın butik otel oyularak projeli ve özel izinle yapılmıştır

5
4
yanıtYanıtla
serka:

sanki orda belediyenin haberi yokmuş gibi bir haber sunmanızı sevmedim

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title