Haberler

    Jatomi Fitness Üyeleri 'İptal' İçin Bankaya Koştu!

    Güncelleme:

    İflas eden Jatomi Fitness'ın müşterileri, yaptıkları ödemeleri iptal ettirebilmek ya da paralarını geri alabilmek umuduyla bankalara koştu. Şirketin 40 bin civarında üyesi bulunuyor.

    Son yıllarda İstanbul'un birçok yerinde spor merkezleri açarak faaliyet gösteren Jatomi Fitness, dün iflas ettiğini açıklayarak yaklaşık 40 bine yakın üyesini mağdur etti. Ödemelerini kredi kartlarıyla taksitli yapan sporseverler, Jatomi Fitness'ın iflas haberini duyar duymaz hemen bankalarını arayarak kredi kartlarını iptal ettirdi.

    İstanbul'da büyük alışveriş merkezlerinde yer alan salonun bir anda kapılarını kilitlediği ve müşterilerine konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermeden iflas açıklaması sonrası sporseverler hakları konusunda kendi çabalarıyla paralarını geri almanın yollarını denerken, taahhüt ile ödemeleri gereken aylık ücretlerini, hizmet alamayacakları için bankalarını arayarak kredi kartlarını iptal ettirdiler.

    40 BİN ÜYESİ MAĞDUR

    40 bine yakın üyenin mağdur olduğu iflas kararı hakkında konuşan şirket yetkilileri, "Üyelerimize yasal süreci yakından takip etmelerini öneriyoruz ve tüm alacaklılar için mahkemenin atayacağı bir iflas idaresi yetkililerinin de yer alacağı dava sürecini yakından izlemelerini tavsiye ediyoruz. Şu aşamada başka bir yorum yapamıyoruz." dedi.

    İflas erteleme ve üyelerin bankalardaki işlemlerini iptal etmeye koşması üzerine Tüketici Dernekleri Hakları Genel Başkanı Turhan Çakar, tüketicilerin verdiği ücret karşılığında hizmet alamıyorsa paralarını geri alması gerektiğini, burada bankaların da sorumlu olduğunu söyledi.

    "KREDİ KARTI İLE ÖDEME YAPANLAR PARASINI KURTARABİLİR"

    Bankaların, yıllık bloke edilen spor merkezi ücretinin böyle bir mağduriyet durumunda bloke kısmını kaldırması gerektiğini belirten Çakar, aynı zamanda kredi kartı ile peşin ödenmiş yıllık ücretinde böyle iflas durumunda bankalar tarafından tüketicilere ödenmesi gerektiğini belirtti.


    Polonya merkezli spor merkezi markası Jatomi, Türkiye pazarına hızlı giriş yapmış, birçok alışveriş merkezinde şubeler açmıştı. Kısa zamanda farklı ödeme koşulları ile 40 bin üye sayısına ulaşan şirketin bir anda böyle karar vermesi dikkat çekti

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Turhan Çakar İstanbul Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

    Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

    ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

    Bakmadan Geçme

    19 Mayıs Mesajları ve Sözleri! İşte En Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs 1919'da ne oldu, 19 Mayıs anlamı ne? 19 Mayıs İZMİR yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    500

    Yorumlar (6)

    aaa:

    AKP bunların ortağıdır.

    2
    12
    yanıtYanıtla
    ülkücü militan:

    üyeleride CHP lidir

    yanıt9
    yanıt0
    TİM07:

    10taksit . . . . . diyince. . . . daldılar kerizler. . . . en iyi spor yürüyüş. . . . 30 tl ayakkabı al yürü. . . .

    10
    3
    yanıtYanıtla
    ÖZÜMTÜRK_C.:

    Adamlar paralarınızla maldivide hatun kovalıyor siz paranızı kurtaracaksınız diye sırada bekliyorsunuz. Hiçbir firma bir gece de batmaz iflas etmez. av yaparken avlanmak buna derlwer geçmişş olsun.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    ceren:

    ohhhhh çok güzel olmuş. Mmmmmaaahhhh çokta iyi olmuş hahahaha :))))

    0
    0
    yanıtYanıtla
    MelikşahMobil-IOS:

    Dogru söylüyor Karı kız peşine gidecegim diye yazılıyorlar bir sürü para ödüyorlar Topu topu gittikleri üçü beşi geçmez

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title