Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım İçin Önemli Adımlar Attı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bu yana kent genelinde gerçekleştirdiği bin 110 km'lik sıcak asfalt serimi, 2 bin 995 km'lik sathi kaplama ile ulaşımda önemli yol kat etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bu yana kent genelinde gerçekleştirdiği bin 110 km'lik sıcak asfalt serimi, 2 bin 995 km'lik sathi kaplama ile ulaşımda önemli yol kat etti.

2014 yılında göreve gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve teknik ekibi, şehrin can damarı niteliği taşıyan 'ulaşım' konusu üzerinde hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların yaşayacağı muhtemel ulaşım aksamalarının ve yoğun trafik probleminin önüne geçti.

Saha ziyaretlerinde sık sık esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Şahin ve beraberindeki teknik ekip notlarını alarak, vatandaşın düşüncesini de plan ve projelerine dahil etti.

2 bin 995 km'lik sathi kaplama

Büyükşehir, 9 yıllık süre zarfında bin 110 km'lik sıcak asfalt serimi, 2 bin 995 km'lik sathi kaplama ile kentin ulaşımının konforlu ve güvenli olması yönünde önemli adımlar attı. Bunun yanı sıra kentte 665 km yeni imar yolu ve bulvar açan büyükşehir, kilometrelerce arazi yolunu şehre kazandırdı. Böylelikle kentin metropol kimliği güçlendirildi.

Köprülü kavşaklarla trafik yoğunluğunun önüne geçiliyor

Ulaşımın nefes alması için köprülü kavşak yapımını da unutmayan Gaziantep Büyükşehir, Şehreküstü, Dedeman, Bedri İncetahtacı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Mezarlık, Kemal Köker, Dr. Asım Güzelbey, Kahraman Emmioğlu, Beylerbeyi, Şehirgösteren, Mehmet Şimşek, Şehir Hastanesi ve Yamaçtepe olmak üzere şehre 9 yıl içerisinde 14 köprülü kavşak kazandırdı. Ayrıca 4 köprülü kavşak projesini de hazır hale getiren büyükşehir, kısa zamanda BÜSEM, Kırsal Terminal, Perilikaya ve 25 Aralık Sanayi Sitesi isimlerini taşıyacak köprülü kavşakları da yakın zamanda hizmete alacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title