Haberler

Evkur'da Eşyalar Yağmalandı

Eşyalarının Yağmalanmasıyla Gündeme Gelen Evkur'un Genel Müdürlüğü ve İkitelli'deki Diğer Deposu Halen Sular Altında.

Sel felaketinden etkilenen şirketler arasında yer alan ve sel sularına kapılan eşyalarının yağmalanmasıyla gündeme gelen Evkur’un genel müdürlüğü ve İkitelli’deki diğer deposu halen sular altında.

Evkur’un Kurucusu Hasan Kan, depoları henüz su altında olduğu için tam zararlarını tespit edemediklerini belirterek, şöyle konuştu: “İSKİ ve Belediyeden yardım istedik ama hala yardım eden yok. Kendi imkanlarımızla suyu boşaltmaya çalışıyoruz. Çoğu malımız sel sularına kapılıp gitti. Yağmalanan ürünler tam hangi firmaya ait bilmiyoruz ama bizim de depolarımızdaki çoğu eşya sel sularına kapıldı gitti. Depolarımızda halen 300 ton suyla dolu. Normalde 250 kişinin çalıştığı genel müdürlük binamızda elektrik ve su bulunmuyor. Bilgisayar sistemi çöktü. Ancak eksperler henüz su nedeniyle tespitte bulunamıyor. Depolardaki su boşalmadan normal çalışmamıza dönemeyiz. Normale dönmemiz bir hafta on gün alabilir.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title