Haberler

    Chery OMODA, 2023 İlk 6 Ayda 70 Bin 821 Adet İhracat Yaptı

    Güncelleme:

    Chery OMODA, Haziran 2023'deki 14 bin 47 adetlik ihracat rakamı da eklendiğinde, Ocak-Haziran 2023 arasında toplamda 70 bin 821 adetlik toplam ihracat sonucuna ulaştı. İlk 6 ay sonuçlarındaki başarı, markanın yıllık 200 bin adetlik Çin dışı pazarlarındaki satış hedefine yaklaştığının göstergesi oldu. 10 farklı pazarda satışı gerçekleştirilen OMODA'nın en yeni lansmanları, Avustralya ve Malezya'da gerçekleştirildi. Tüm dünyada 10 farklı pazara giriş yapan OMODA, kademeli olarak stratejik bir küresel pazar düzeni uyguladı. Marka, haziran sonu ve temmuz başında, Avrupa, Güneydoğu Asya ve Avustralya'da bir dizi marka ve ürün aksiyonu gerçekleştirdi. OMODA'nın ilk araç grubu İspanya'ya resmi olarak giriş yaptı ve AB pazarına girme yolunda önemli ilk adımı attı. Avustralya'da OMODA, ünlü Gold Coast Maratonu'na sponsor oldu. OMODA, Malezya'da resmi olarak 6 Temmuz'da yerel pazar girişini yaptı. Bu sayede Endonezya'nın ardından Güneydoğu Asya pazarına ikinci defa giriş yaparak varlığını genişletti. OMODA'nın Malezya lansmanı gerçekleştirildi. 2023 yılının ikinci yarısına girerken, OMODA çok satan modelini Malezya pazarına sürüyor. Yeni enerjili araç modeli OMODA 5 EV'nin yollara çıkartılması planlanıyor. Model bu yılın son çeyreğinde küresel çapta satışa sunulacak.

    Chery OMODA, Haziran 2023'deki 14 bin 47 adetlik ihracat rakamı da eklendiğinde, Ocak-Haziran 2023 arasında toplamda 70 bin 821 adetlik toplam ihracat sonucuna ulaştı.

    İlk 6 ay sonuçlarındaki başarı, markanın yıllık 200 bin adetlik Çin dışı pazarlarındaki satış hedefine yaklaştığının göstergesi oldu. 10 farklı pazarda satışı gerçekleştirilen OMODA'nın en yeni lansmanları, Avustralya ve Malezya'da gerçekleştirildi.

    Tüm dünyada 10 farklı pazara giriş yapan OMODA, kademeli olarak stratejik bir küresel pazar düzeni uyguladı. Marka, haziran sonu ve temmuz başında, Avrupa, Güneydoğu Asya ve Avustralya'da bir dizi marka ve ürün aksiyonu gerçekleştirdi. OMODA'nın ilk araç grubu İspanya'ya resmi olarak giriş yaptı ve AB pazarına girme yolunda önemli ilk adımı attı. Avustralya'da OMODA, ünlü Gold Coast Maratonu'na sponsor oldu. OMODA, böylece temmuz ayının ilk haftasında Queensland'deki Gold Coast Maratonu katılımcıları arasında kendini gösterdi. OMODA, Malezya'da resmi olarak 6 Temmuz'da yerel pazar girişini yaptı. Bu sayede Endonezya'nın ardından Güneydoğu Asya pazarına ikinci defa giriş yaparak varlığını genişletti.

    OMODA'nın Malezya lansmanı gerçekleştirildi

    2023 yılının ikinci yarısına girerken, OMODA çok satan modelini Malezya pazarına sürüyor. Yeni enerjili araç modeli OMODA 5 EV'nin yollara çıkartılması planlanıyor. Model bu yılın son çeyreğinde küresel çapta satışa sunulacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    Güneydoğu Asya Avustralya Endonezya Malezya İspanya İhracat Chery Dizi Ekonomi Haberler

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    Bakmadan Geçme

    Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title