Haberler

Avm'ler Bu Yıl Aşkın da Merkezi

Başkent'in Birbirinden Ünlü Avm'leri Yaptıkları Düzenlemeler ve Özel Kampanyalarıyla Aşkın da Merkezi Oldular. Birbirinden Renkli ve Özel Düzenlemeler Yapan Avm'ler Özel Hediyeleri ve İndirim Kampanyalarının Yanısıra Ünlü Sanatçıları Müşterileriyle Buluşturmaya Hazırlanıyor.

Başkent’in birbirinden ünlü AVM’leri yaptıkları düzenlemeler ve özel kampanyalarıyla aşkın da merkezi oldular. Birbirinden renkli ve özel düzenlemeler yapan AVM’ler özel hediyeleri ve indirim kampanyalarının yanısıra ünlü sanatçıları müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Sevgililer günü hediyesi Antares’ten

ANTARES Alışveriş ve Yaşam Merkezi 14 Şubat’ta Sevgililer Günü’nü sevgililer için hazırladığı özel süprizler ve hediyelerle bekliyor.

Antares’te 8 Şubat-14 Şubat tarihlerinde Antares Kartla 25 TL ve üstü alışveriş yapan müşteriler hazırlanan dev kalpten hediye kazanabilecekler. Antares hazırladığı Sevgililer Günü Hediye Yağmuru kampanyasında pırlanta kolyeden, mutfak eşyalarına, hediye çeklerinden, sinema, bowling, tiyatro biletine kadar birçok sürprizle misafirlerine keyifli bir gün geçirmeyi amaçlıyor.

Ayrıca 14 Şubat Pazar günü birçok şiiri Orhan Gencebay tarafından bestelenen “Neredesin Firuze” filminin ünlü şarkısı “ Ya Evde Yoksan” şarkısının söz yazarı, ünlü şair Cemal Safi ve Polis Radyosu programcısı şair Mehmet Nuri Parmaksız’ın katılacağı sevgililere özel bir şiir dinletisi gerçekleştirilecek, aynı zamanda giriş katında yapılacak “Sevgililer Günü”ne özel cutoutlarda sevgililer fotoğraf çektirip anında baskısını alabilecekler.

Aşkın olduğu yerde bulutların üstünde

MESA Plaza AVM, Aşkını her yerde yaşayan ve bulutların üstündeymişcesine kendini mutlu hissetmek isteyenleri “Aşkın olduğu yerde, bulutların üstünde” teması ile karşılıyor.

MESA Plaza AVM, yenilenen yüzü ile 2010 yılında, özel butiklerden cafelere, mücevherattan organik ürünler satan dükkanlara kadar “ferah ve dingin” konseptini aynı çatı altında bulmak isteyenlere hizmet vermeye devam eden alışveriş merkezi “Aşkın olduğu yerde, bulutların üstünde” teması ile Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor. Aşkını her yerde yaşayan ve kendini bulutların üstündeymiş gibi mutlu hissetmek isteyen çiftlere kapılarını açan Mesa Plaza, “özel ve farklı” bir gün geçirmek isteyenler için ideal tercih olmaya aday. 13 Şubat Cumartesi akşamı saat 19.30’da; Grup Ankara’nın nostaljik şarkıları eşliğinde tüm konuklara ücretsiz şarap ikramı ile unutulmaz bir gece geçirme fırsatı da Mesa Plaza’da.

VIA/LIFE’tan özel kampanya

VIA/LIFE AVM, Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya sunuyor.

1-14 Şubat tarihleri arasında VIA/LIFE mağazalarından sevgilinize seçeceğeniz hediyenin 20 TL’sini VIA/LIFE ödüyor. VIA/LIFE’ta ayrıca Sevgililer Günü’ne özel etkinlikler de düzenleniyor. 14 Şubat’a kadar her hafta sonu VIA/LIFE’ta animasyon ekipleri sahne alıyor, müzik grupları en güzel şarkıları VIA/LIFE ziyaretçileri için seslendiriyor.

Cepa’da aşkı müzikle yaşayın

CEPA AVM, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ziyaretçilerini aşk şarkılarına doyurmaya hazırlanıyor. Canlı müziğin yanısıra dans gösterileri ile de sevgililere özel bir gün yaşatmak isteyen Cepa’da aşk, dans ve müzik bir arada. 13 Şubat Cumartesi günü 17.30-19.30 saatlerinde Sevgililer Günü’ne özel canlı müzik. 14 Şubat Pazar günü saat 14.00-16.00 arası Aşk müzikleri 15.00-15.20 Shine Dans Gösterisi. 17.00-19.00 Aşk Müzikleri. 18.00-18.20 Shine Dans Gösterisi. Cepa AVM’de ziyaretçilerini bekliyor.

Aşkınızın tuzu biberi

ARMADA, Sevgililer Günü’nde de, sevgilisi için alışveriş yapan ziyaretçilerinin aşklarının tuzu biberi oluyor. 8?14 Şubat tarihleri arasında tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk bin kişiye, sevgiyi simgeleyen tuzluk ve biberlik armağan ediyor.

Sevgililer Günü için mağazaların yaptıkları özel indirimler ve kampanyalar devam ederken Armada bu yıl Sevgililer Günü’nde konukları sürprizlerle karşılıyor.

Armada’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayacak sevgilileri ilk olarak 15.00 ve 17.00 saatleri arasında “Ayça Dönmez ve Grubu”nun caz ezgileriyle seslendireceği romantik parçalar bekliyor. Bu keyifli konserin ardından birbirlerine aşkını ifade etmek isteyen çiftler, renkli ve eğlenceli sorulardan oluşan “Armada En Çok Sevenini Arıyor” adlı yarışmada hem doyasıya eğlenecek hem de birbirlerini ne kadar sevdiklerini anlatacaklar. Yarışmanın sonunda, hazırlanan sorulara en fazla doğru yanıt veren yani birbirini en iyi tanıyan çift Atasay Kuyumculuktan, zarif pırlanta bir kolyenin de sahibi olacak.

Panora’dan 14 çifte Venedik tatili

PANORA Alışveriş ve Yaşam Merkezi’de, 15 Şubat?31 Mart tarihleri arasında 100 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerinden 14’ünü Adriatik Denizinin kraliçesi Venedik’te 3 gece 4 gün romantik bir tatile götürüyor.

Panora, aşkın ve romantizmin sembolü Venedik’te, çok özel ve baş başa yenecek akşam yemeğinin yanı sıra şehir turu ve sürprizlerle çiftlere unutulmaz bir tatil yaşatacak. Pasaport, vize işlemleri dışında konukların tüm harcamaları karşılayacak olan Panora misafirlerini bekliyor.

Ankamall’de aşk sandığı

ANKAmall AVM, Sevgililer Gününde ziyaretçileri için özel aşk sandığı hazırladı.

12-14 Şubat tarihleri arasında 250 TL ve üzeri yapılan her alışveriş için tüm sevenlere bir aşk sandığı hediye ediliyor. 2 Wins tarafından Ankamall’e özel olarak tasarlanan bu sandığın içinde ise kalpli magnet, bir oyuncak ayı ve sürpriz hediyeler bulunuyor. 315 mağazasıyla Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan ANKAmall’de bulunan mağazalar da özel Sevgililer günü sürprizleri ve kampanyaları ile Ankamall ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Forum Ankara İtalya seyahati kazandırıyor

AVM’lere özel kredi kartı Forum Bonus Card, Forum Ankara Outlet ziyaretçilerine İtalya seyahati kazandırıyor.

Şubat ayı boyunca; Forum Ankara’da Bonus üyesi işyerlerinden Forum Bonus Card ile en yüksek tutarda harcama yapan ziyaretçi Pronto Tour ayrıcalığı ile çift kişilik İtalya seyahati kazanıyor. Forum Ankara, 13-14 Şubat tarihlerinde bir seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese sevgililer gününe özel battaniye armağan ediyor.

365 AVM’de sürprizler aşka geldi

365 Alışveriş Merkezinde sevgililer için hazırladığı özel süprizler ve hediyelerle konuklarını bekliyor. 12-14 Şubat tarihleri arasında 365 AVM ziyaretçileri, yarışmalardan hediye kampanyalarına, nostaljik aşk şarkılarından dans gösterilerine kadar birçok etkinlik bekliyor.

Nurseli İdiz ve Can Gürzap ile Söyleşi ve İmza Günü düzenleyen 365 AVM, yeni oyunları “Evliliğe Gelinceee” hakkında söyleşi ve İmza Günü ile büyük ustalar sevenleriyle buluşuyor. 365 AVM’de sevdiğim için her zorluğa katlanırım diyen erkekleri, hem çok eğlenceli, hem de oldukça zorlu bir yarışma bekliyor. Yarışmada erkekler sevgilileri için tek taş pırlanta yüzük ve onlarca sürpriz hediyeden birini kazanma şansına sahip olacak.

Gordion’da Erener rüzgarı

GORDION AVM’de Sevgililer Günü, aşkın ve tutkunun rengi olan kırmızı kalplerle kutlanacak.

“AŞK”ın kırılganlığına farkındalık yaratmak isteyen Gordion, Sevgililer Günü’nde aşkın kırılganlığından yola çıkarak “Dikkat Et Kırılmasın” kampanyası düzenliyor. Gordion’un müşterileri, 4-14 Şubat 2010 tarihleri arasında yapacakları her 75 TL’lik alışveriş karşılığında bu kalplerin içindeki hediyelere sahip olma şansını yakalayacak. “Dikkat Et Kırılmasın” kampanyası kapsamında Sephora, Batik, Togo, Colin’s ve Ada Kitap’ın kalp şeklindeki özel kutuların içine yerleştirilen sürpriz hediyeler 14 Şubat 2010 Pazar günü sahiplerini bulacak.

Gordion, 14 Şubat Sevgililer Gününde müşterilerini ünlü sanatçı Sertab Erener ile de imza gününde buluşturacak.

Niran Ünsal Optimum’da

OPTIMUM Outlet, 14 Şubat Sevgililer günü için hazırlanan özel kalp dekorları, gerçekleştireceği kampanyaları, 2010 kişilik 14 katlı pastası ve sürpriz hediyeleri ile konuklarını bekliyor.Optimum Outlet birbirinden eğlenceli aktiviteler, çiflere özel binlerce indirimli mağazası ile 14 Şubat sevgililer gününü kutlayacak.

Optimum’da Ağzınız Tatlansın Sevginiz Katlansın” sloganı ile 10-11-12 Şubat tarihleri arasında aynı gün içerisinde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere sürpriz hediyeler verilecek. 10-11-12 Şubat 2010 tarihleri arasında en yüksek alışveriş yapan bir kişiye ise Altınbaş mağazasından tek taş pırlanta yüzük Optimum’dan hediye. Optimum Outlet, ayrıca buğulu sesi ve mükemmel yorumuyla 14 Şubat saat 14:00’da ise Niran Ünsal’ı ağırlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title