Haberler

Vatandaşı isyan ettiren yağ fiyatları Güldür Güldür'e konu oldu

Güncelleme:

Zaman zaman gündemdeki konulara atıfta bulunan Güldür Güldür'ün son yayınlanan bölümünde artan ayçiçek yağı fiyatlarına gönderme yapıldı.

Ekranların sevilen komedi programlarından biri olan Güldür Güldür, son zamanlarda yaşanan gıdadaki fahiş fiyat artışlarına güldüren bir atıfta bulundu.

"Hava atanlar" adı verilen skeçte, evli çiftin evinde ağırladığı misafirler hazır bulundu. Evin erkeğinin kapıdan iki teneke ayçiçek yağı ile içeri girmesi, misafirlerin ağzını açık bıraktı. Yağ fiyatlarına dikkat çekilen diyaloglarda, ev sahibinin o kadar para verip nasıl iki teneke birden satın alabildiği sorgulandı.

"SEN HACI SABANCI MISIN?"

Misafirlerin "Yağ mı o", "Hem de iki teneke", "Şöyle gözümüzün önünde dursun yıllardır görmedim böyle bir şey" gibi tepkilerinin arasındaki en çok güldüren cümle ise; "İki teneke yağla gelmek nasıl bir yatırım böyle İsmail kimsin sen Hacı Sabancı mısın?" oldu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Hacı Sabancı Alper Kul Türkiye Magazin Ekonomi Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (9)

dinlemediniz:

:) bunlar iyi günlerimiz. demiştik

20
1
yanıtYanıtla
DİNLESEK:

Dahamı iyi günler görecektik. . .

yanıt3
yanıt4
RACO:

sadece yağ fiyatlarımı arkadaş herşey ateş pahası olmuş 38 tlye aldığımız tereyağlar 55-60 tlye çıkmış böyle ekonomi olurmu dolar düşüyo ama benzin düşeceği yerde 3-4 kuruş dahada zamlandı bir kaç gündür vay bu milletin haline

15
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Her zaman aldığımız peynir 23 den 33 e çıkmış. Her şey ateş pahası. :(

9
1
yanıtYanıtla
Aysel demir:

Hemde çok çok pahalı alım gücümüz çok düştü cokk

yanıt2
yanıt0
07:

HADİ ÇİFTÇİNİN DOMATESI OLSA YARIN FİYATLAR DÜŞERDİ HADİ YAGI DÜŞÜREBIL

6
0
yanıtYanıtla
ABARTI:

abartıdan başka birşey değil 2-3 tiktokçu video çekti diye prim vermeyin

0
5
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Hani bu fiyatları kontrol altına alacaklardı ! Abi bunların neyine inanacağız bilmem ki . Ak dedikleri kara , kara dedikleride ak çıkıyor . Sıfır abi . Gidişatları sıfır . Allah büyük , bu günlerin yarınlarıda var .

4
0
yanıtYanıtla
tuik e sorun:

tuik e göre enflasyon yok. tuik hangi kafada acaba.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title