Haberler

Araplar Trabzon'a Kendi Şehirlerini Kuracak

Güncelleme:

Vali Abdil Celil Öz, şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Körfezli yatırımcıların kentte bir Arap şehri kurmayı planladıklarını açıkladı. Özellikle doğaseverlerin öncelikli tercihleri arasında yer alan Trabzon'un insanı, kültürü ve yaşam şekli açısından Arap dünyası ile çok ortak yönü bulunduğunu söyledi.

ARAP TURİSTLERİN SON GÖZDESİ

Arap turistlerin son yıllarda gözdesi olan Trabzon'da bazı otellerde ve konaklama yerlerinde bir yıl süreli kiralamalara varan taleplerin söz konusu olduğunu belirten Vali Öz, özellikle Körfez ülkelerinden ciddi yatırım ve emlak talepleri geldiğini, Körfez ülkelerinden gelen yatırımcıların Arap şehri kurmak için planlar yaptıklaırnı söyledi.

ARAP YATIRIMCININ İLGİSİNİ ÇEKİYOR

İklimi ve doğal güzellikleri sebebiyle son yıllarda Arap turistler için cazibe merkezi olan Trabzon, otel ve konut projesi hayata geçirmek isteyen Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Abdil Celil Öz Trabzon Emlak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (141)

glam:

eninde sonunda turkiyeyi yobaz gerici araplara sattiniz koyun suruleri sizi koyun

30
14
yanıtYanıtla
hüseyin:

eeee verirseniz oyu akp ye gelir işte şeriat türkiyeye bu kadar basit siz istediniz alın bakalım

11
32
yanıtYanıtla
Oldu mu?:

Alman, İngiliz gelince bu ülkeye Hristiyanlaşma mı oluyor? Senin aklın nerde ?

yanıt2
yanıt3
cem etez:

ULAN TRABZONLULAR İLE ARAPLAR ARASINDA NASIL BİR BENZERLİK OLABİLİR, NE KAAR MALCA

31
4
yanıtYanıtla
AKZABAD:

lan ne salak yorumlar var burda uffff. LO OĞLUM MAL BENİM TOPRAK BENİM. ARABIN HOŞUNA GİTMİŞ 10 DÖNÜM ARAZİME 650 MİLYAR VERİYORLAR. MÜŞTERİSİNİ BULDUM BİLE. SATACAĞIM İNŞALLAH. ÇOK İSTİYORSANIZ SİZ GELİN VERİN PARAMI ALIN ARSAYI. BUNU KİMSE ENGELLEYEMEZ. BU BENİM HAKKIM. TOPRAĞIMI SATARKEN DEVLETE SORACAK DEĞİLİM. HELE SİZE HİÇ.

5
29
yanıtYanıtla
hakan:

zamanında kürtleride ülkeye aldık sonra ne oldu gördük. gelenler arap değil ıraklı. barzani ile sarmaş dolaş olan hükümet vizeleri 2006 dan bu yana kaldırdı ülkede Suriyeli adı altında milyonlarca ıraklı var her yere yerleştiler vatandaşlık verilmesini bekliyorlar bunlar ileride türkleri kovacaklar bu ülkeden hayaldi gerçek oldu durmak yok yola devam

25
6
yanıtYanıtla
asya çakalları:

ulen sefil asyalı sen at sırtında eşkiyalık yağma yaparak buraya yerleştin zamanda siz misafirdiniz şimdi sömurgeci . . .

yanıt6
yanıt17
hakan:

biz bu topraklara Bizans imparatorluğunu yenerek sahip olduk biz misafir olmadık hiçbir zaman kılıcımızla kanımızla savaşarak aldık bu vatanı bizanstan. . . tarihinde devleti olmamış ezik aşiret marabalarıda kimmiş şimdi neyi sahiplenmeye çalışıyorlar

yanıt7
yanıt1
ALPER TAŞ:

ZAMANIN DA SULTAN ABDULHAMİDHAN FİLİSTİNLİLERE TOPRAKLARINIZI SATMAYIN İLERDE SIKINTI ÇEKERSİNİZ BOŞUNA DEMEMİŞTİR SENDE AYNI FİLİSTİNLİLER GİBİ DÜŞÜNÜYORSUN İLERİ ZEKALI

yanıt1
yanıt0
Allah razı olsun Trabzon:

Hdpkk ya oy vermediğiniz için iyi ki varsınız

14
11
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title