Haberler

Uluslararası Polis İşbirliği Gücü Interpol, Primer Kartel Uruguayo'nun Liderini Yakaladı

Güncelleme:

Interpol, Güney Amerika'daki uyuşturucu karteli Primer Kartel Uruguayo'nun lideri Diego Nicolas Marset Alba'nın Brezilya'da bir operasyonla yakalandığını duyurdu. Alba'nın uzun yıllardır sahte kimliklerle kaçtığı ve yüksek profilli cinayetlere karıştığı belirtildi.

Uluslararası polis işbirliği gücü Interpol, 'en çok arananlar' listesindeki 'Primer Kartel Uruguayo' kartelinin liderlerinden Diego Nicolas Marset Alba'nın Brezilya'da bir operasyonla yakalandığını duyurdu.

Interpol bugünkü açıklamasında, Güney Amerika'daki uyuşturucu karteli Primer Kartel Uruguayo'nun liderinin kardeşi Diego Nicolas Marset Alba'nın 26 Aralık Salı günü ortak bir operasyonla Brezilya'da ele geçirildiğini belirtti. 22 yaşındaki Uruguay uyruklu Alba'nın Bolivya, Brezilya, Paraguay ve Uruguay'a ait çok sayıda sahte kimlik kullanarak uzun yıllardır kanundan kaçtığı vurgulandı.

EŞİNİN DOĞUMU YAKLAŞINCA EVE GELMİŞ

Diego Nicolas Marset Alba'nın Güney Amerika'dan Avrupa'ya gelen uyuşturucu ticaretinde 'merkezi bir rol' oynadığını ifade eden Interpol, Alba'nın aynı zamanda birkaç tane yüksek profilli cinayete karıştığını belirtti. Alba'nın eşinin Brezilya'nın Foz de Iguacu kentinde doğumunun yaklaştığına dair istihbarat alan Interpol, "Marset'in doğum için Brezilya'ya gelme ihtimalini öngören Brezilya Federal Polisi, karısının evini izledi ve evine vardığında kaçağı gözaltına aldı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Güney Amerika Brezilya Diego Uluslararası Cinayet Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olma ihtimali kalmadı mı 2024? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title