Haberler

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Türk ve Cibutili iş insanlarıyla bir araya geldi

Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cibuti'de DEİK ve Cibuti Ticaret Odası ev sahipliğinde Türk ve Cibutili iş insanlarıyla bir araya geldi. Bakan Uraloğlu, ticari iş birliğini sürdürme kararlılıklarını vurguladı.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Cibuti'de DEİK ve Cibuti Ticaret Odası ev sahipliğinde Türk ve Cibutili iş insanları bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu, yaptığı görüşmelere ilişkin açıklamasında, "DEİK ve Cibuti Ticaret Odası ev sahipliğinde Türk ve Cibutili İş İnsanları ile bir araya geldik. Kızıldeniz'in Aden Körfezi'ne açıldığı coğrafyanın en önemli stratejik konumuna sahip ülkesi Cibuti ile ticari iş birliğini her alanda sürdürmeye kararlıyız. Ülkelerimizin, kazan-kazan anlayışı içerisinde hem ekonomik faaliyetlerini hem de Türk-Cibuti dostluğunu her geçen gün daha da ileriye götüreceğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cibuti Ulaşım Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title