Haberler

Susan Sarandon: Demek ki İşler Erdoğan İçin İyi Gitmiyor

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan'ın, "Bu milleti Youtube'a Facebook'a yediremeyiz" sözlerine bir tepki de Amerikalı Hollywood yıldızı Susan Sarandon'dan geldi.

Amerikalı Hollywood yıldızı Susan Sarandon, Gezi Parkı olayları dolayısıyla Amnesty International'dan (Uluslararası Af Örgütü) yaptığı destek çağrısı sonrasında bu defa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Facebook ve YouTube'u kapatırım çıkışına "Demek ki işler onun için iyi gitmiyor" diyerek tepki gösterdi.

New York'ta ünlü Türk jinokolog Dr. Tamer Seçkin ile dünyaca ünlü şef Padma Laksmi'nin kurucusu oldukları Amerika Endometriozis Vakfı'nın geleneksel balosuna katılan Susan Sarandon, Hürriyet'e Gezi Parkı gösterilerine neden destek verdiği ve gelen tepkileri anlattı.

"BENİ DE DIŞ MİHRAKLAR DİYE TANITMIŞLAR"

Razi Canikligil'in hurriyet.com.tr'de yer alan haberine göre, Oscarlı oyuncu Susan Sarandon, "Gezi parkı gösterileri başladığında 'Neler oluyor?' diye Berlin'deki bir arkadaşımı aradım. Bana medyanın olayları tam aktarmadığını anlattı. Ben de Uluslararası Af Örgütü'nün çağrısına destek verdim. Beni de 'dış mihraklar' diye tanıtmışlar. Benim için Başbakan Erdoğan'ın ne düşündüğü hiç ilgilendirmiyor. Önemli olan özgür basının var olmasıdır. Neler olduğunu doğru olarak anlamamız gerekiyor. Hepimizi güvende tutan medya özgürlüğüdür." dedi.

"BENİM İÇİN MEDYA ÇOK ÖNEMLİ"

Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip ettiğini söyleyen Sarandon şöyle devam etti: "Ben bir aktivist dünya vatandaşıyım. Benim için medya çok önemli. Çünkü dünyada olan biteni medyadan öğreniyorum. Benim kariyerime de medyanın katkısı çok büyük.

"DEMEK Kİ İŞLER ERDOĞAN İÇİN İYİ GİTMİYOR"

Son öğrendiğime göre Facebook ve YouTube'u da kapatabileceğini söylüyormuş. Demek ki işler onun için iyi gitmiyor. Basına sansür uygulamaya başladığınız dakikada tüm dünyayı karşınıza alırsınız."

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Susan Sarandon Facebook Dünya Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500

Yorumlar (118)

MEDYUMvadenta38@hotmail.com:

HER KES İŞİNE BAKACAK BİZDEN BİRİ SİZİN İÇ İŞLERİNİZE KARIŞIYOR MU İŞİ NE BAK FİLİMİNİ OYNA BİZDEN SİZİ BİRŞEYMİ BATTI DA YELLENİYON .BİZDE BİR LAF VAR YEMEDEN YELLEN ME DİYE .ONUN İÇİN BURASI TÜRKİYEEEEEEEEEE

86
11
yanıtYanıtla
KARAKANsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Dinsiz Chp ile Kanı bozuk Cemaat el ele vermiş ABD den ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar..Bu ülke ABD imamına teslim edilmeyecek anladınızmı ....İnadına Erdoğan Hep Erdoğan....

37
26
yanıtYanıtla
ALPER AĞABABAALPER@YAHOO.COM:

SİZLER BAŞBAKANA SAYGISIZLIK YAPTIKCA BİZİM SEVGİMİZ ÇOĞALACAK YILLARCA AVRUPADAN NE GÖRDÜNÜZ ? SADECE KÜFÜR VE AHLAKSIZLIK İLK DEFA BATIYA BAŞ KALDIRIYORUZ HEP DESTEK TAM DESTEK

26
29
yanıtYanıtla
Sema Mertsmert_67@gmail.com:

Başbakanınıda al, Ülkeyi terket. En hayırlısı bu olacak

yanıt0
yanıt0
ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

bu amerkalıları kızdırıyoruz ya demekki başbakan iyi yönetiyor ülkeyi helal olsuun

32
23
yanıtYanıtla
of anam offlev_alt@web.de:

ulan kerata :))) Türk degilmi, birsey bilmiyorsan tersini düsün, yüzde yüz dogru dur.. LOOOL hehehe

yanıt0
yanıt0
X-5murattur.322@hotmail.com:

BAKIS ACISINA BAK....BIRILERI BIZE KIZARSA IYI YOLDAYIZ.....SÜPERSİNİZ.....ne dıyeyım allah akıl fıkır zıhın acıklıgı versın de..İNSAN OLMAK NEDIR NE DEGILDIR..GEREKLERI NELERDIR....ÖGRENIRSIN INSALLAH....KADIN OSCAR ALMIS OSCAR...SENIN GIBI AFERIMLERLE YETINMIYOR

yanıt0
yanıt0
ÖZLEMozlem2003@windowlive.com:

aaaaaaaaaa

yanıt0
yanıt0
ROJAVAham@hotmail.com:

Ne İçirmişler Özlem Sana Böyle Şu At Gözlüklerini Çıkar da Etrafına Bak. Koyun İç Güdüsüyle Hareket Etme.

yanıt0
yanıt0
moskovali ibrahimibrahim_eskikoy@mail.ru:

NE OLDU ROJOVA O KOYUN GIBI HAKARET EDIYORSUN AMA BIRDE KENDINE BIK DOMUZ GIBI OLMUSSUN IC GUDUSU ILE HAREKET ETME OZELLIKLERINI YITIRMISSIN!!!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title