Haberler

Putin: Avrupalı Ortaklarımızla Uzlaşmaya Hazırız

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Putin, yaptığı konuşmada, "kimseye kin beslemediklerini" belirterek uzlaşmaya hazır olduklarını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Saint Petersburg'da gerçekleştirilen Ekonomik Forumu'nda yaptığı konuşmada Rusya'nın uzlaşmaya hazır olduğunu ifade ederek, "Avrupalı ortaklarımızla uzlaşmaya hazırız" dedi.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Saint Petersburg'da gerçekleştirilen Ekonomik Forumu'nda Rusya-AB ilişkilerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"RUSYA ANLAŞMAYA HAZIR"

Konuşmasında Rusya-AB ilişkilerinin iyileştirilmesi çağrısında bulunan Putin, "Rusya, uzlaşmaya hazır. Ancak, Avrupa Birliği de uzlaşmaya istekli olmalı" dedi.

"TEK TARAFLI BİR OYUN OLAMAZ"

Rus lider kimseye kin beslemediklerini ifade ederek, "Avrupalı ortaklarımızla uzlaşmaya hazırız" ifadelerini kullandı. Uzlaşmanın iki taraflı olması gerektiğini vurgulayan Vladimir Putin, "Bu kesinlikle tek taraflı bir oyun olamaz" açıklamasını yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Putin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Alman ve Fransız iş çevrelerinin temsilcileriyle yaptığımız görüşme, Avrupa iş piyasasının ülkemizle iş birliği yapmaya hazır ve istekli olduğunu gösterdi.

"SOĞUK SAVAŞ DÖNEMİNE DÖNÜLMESİNİ İSTEMİYORUZ"

Siyasetçilerin iş adamlarıyla işbirliği yapması, irfan, basiret ve esneklik göstermesi gerekiyor. Rusya-Avrupa ilişkilerinde güveni ve etkileşim seviyesini yeniden sağlamalıyız." Rus lider, ülkenin anlaşma arayışında olduğunu kaydederek, Soğuk Savaş dönemine dönülmesini istemediklerini aktardı.

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ise Saint Petersburg'da dün gerçekleştirilen Uluslararası Ekonomik Forumu'nda yaptığı konuşmada "Rusya ve Avrupa Birliği, yaptırımlara rağmen diyaloğa devam etmeli" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Saint Petersburg Avrupa Birliği Vladimir Putin Rusya Dünya Haberler

500

Yorumlar (23)

hemen atlamayın:

Avrupalı ortak diyor. sizi kastetmiyor.

9
135
yanıtYanıtla
as:

ırtalık koyun dolmuş:))))))

4
83
yanıtYanıtla
maarif:

Türkün gücünü gördünüz: Putin bile dize geldi dost arıyor. . Oysa biz dünyaya posta koyduk, kimseye minnetimiz yok. . Millet biraz kıvranıyor ama önemli olan sarayın itibarı. .

74
0
yanıtYanıtla
mert:

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın, Putin''e yazdığı mektup için ''elle tutulur bir unsur yok'' açıklamasında bulundu.

2
72
yanıtYanıtla
trem:

zaharovaya elle tutulur bir unsur vermek isteyen çok insan var merak etme sen

yanıt56
yanıt0
KARAKARTAL:

Bu iste bir yanlış var. Bunlardan dost olmaz. Kendimi her an tetikte tutmalıyız

69
3
yanıtYanıtla
mert:

size tavsiyem erdoğana olan düşmanlığı bırakın ki ona tapanlarda tapmayı bıraksın

3
66
yanıtYanıtla
ovit:

dik duran dediyiz adami nasil dize getirdi liderlik bu iste sozunun arkasinda duracaksin

62
7
yanıtYanıtla
aaa:

buda kürtlere hirt diye kapak olmus güvendiginiz daglara dolu yagdi firtina düstü

68
1
yanıtYanıtla
abdi ışık:

Bizden başka dünya''da kaç aç ülke var! Makarna yemeyi tok sayıp ve bunada şükür diyen varmı! En azından Rusya halkının bankaya borçları yok! Türkiye''ye Rusya''dan yıllık 6 milyon turist geliyorda biz aç karnımızı doyuruyoruz. Yıl sonuna bakalım Antalya''da kaç yer batmış ve işsizlik rakamına bakın!. . Bazı yorumcular aç kaldılar diye yorum yapıyorlar. İlişkiler düzelmesin bir bakalım. Ak koyun kara koyun belli olsun.

5
58
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title