Haberler

Öğretmenin sınıfta yaptığı kalça dansı sosyal medyaya damga vurdu

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nde Chrissie Callard isimli kadın öğretmene, TikTok'da bir kullanıcı "Eğitim amaçlı dans yapar mısın?" diye sordu. Öğretmen bu talebe, sınıfın önündeki tahtada kalça dansı yaparken çektiği videoyu paylaşarak cevap verdi. Öğretmen hakkında soruşturma açılması beklenmiyor.

Chrissie Callard isimli kadın öğretmen, kalça dansıyla gündem oldu. TikTok'da dans videosunu paylaşan öğretmen kısa süre içinde milyonlarca kişi tarafından izlendi.

DANS ETMESİ İÇİN YALVARDILAR

Videonun popüler olmasından sonra, diğer öğrenciler kendilerine dans öğretmeleri için öğretmene yalvardı.

Öğretmenin sınıfta yaptığı kalça dansı sosyal medyaya damga vurdu

SORUŞTURMA AÇILMASI BEKLENMİYOR

Kısa bir süre önce de başka bir kadın öğretmenden sınıfta çok açık elbiseler ile ders anlatırken çektiği videoyu paylaşınca okuldan kovuldu. Fakat kalça dansı yapan Chrissie'nin, dansı eğlence amaçlı yaptığı için hakkında bir soruşturma açılması beklenmiyor.

Öğretmenin sınıfta yaptığı kalça dansı sosyal medyaya damga vurdu

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Regl Döneminde Tampon Kullanmak Zararlı mıdır? Tampon kullanmanın riskleri var mı? Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi?
500

Yorumlar (10)

Ata Kılıçaslan:

Nedense öğretmen olanların sanki eğlenme dans etme hakları yokmuş gibi davraniliyo bu ülkede.kimse peygamber değil arkadaşlar. bi çıkın şu lanet ziyniyetten artık ya.

67
142
yanıtYanıtla
Batmanlı Biri:

Amerika diyor Amerika sürekli ülkenizi kötülemeyi seversiniz

yanıt95
yanıt25
Hatice Şeho:

Ama öğrencilere kötü örnek oluyor birde bu var öğretmenlerin işi öğrencileri eğitmek onları yoldan sapmak değildir.

yanıt22
yanıt20
sibo loji:

Kadında on numara güzellik. Karşılıklı dans etmek isterdim...

39
52
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Yanlış ülkede doğduk.

36
21
yanıtYanıtla
Batmanlı Biri:

Hangi ülke diyor söylesene

yanıt12
yanıt2
Altay Bozkurt:

KADIN GÜZEL BI BAYAN! AMA YAPTIGI DANS ON KURUS ETMEZ ! :))

37
14
yanıtYanıtla
Rahime Dogangun:

Doğru on kuruş etmez ama şundada hatası var o dans öğretmeni değil dans etcekse evinde etsin

yanıt0
yanıt1
Ertan Aktas:

Nolmus dansetmisse dans etmek kotu birseymi insanlarin mutlu olmasi eglenmesi niye milleti rahataiz ediyor

2
3
yanıtYanıtla
Azad Karakuş:

Dans etmesini bilse gam yemicemde herkese örnek olmasi dans eğitim gibi düşünsek tbrk ederim güzel ornek????

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title