Haberler

Koronaya yakalanan Esed ile eşinin durumu ağır! Özel uçakla Rusya'ya götürüldüler

Güncelleme:

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed ve eşi Esma Esed, koronavirüse yakalanmasının ardından özel bir uçakla Rusya'nın başkenti Moskova'ya getirildi. Doktorların hızlı bir şekilde müdahale ettiği Beşar Esed ve eşinin tedavi süreçleri devam ediyor.

Koronavirüse yakalandığı açıklanan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed ile eşi Esma Esed'ın Rusya'nın başkenti Moskova'da bir hastanede tedavi altına alındığı açıklandı.

"DOKTORLARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE MÜDAHALE ETTİ"

Suriye'de konuşlu Rus güçlerinin Sözcüsü Aleksander Ivanov, Esed ile eşinin, Moskova'da tedavi altına alınmasıyla ilgili açıklamada bulunarak, "Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esed, korona virüse yakalanmasının ardından tedavi için Moskova'ya geldi. Doktorlarımız hızlı bir biçimde müdahale etti. Esed hala tedavi altında, iyileşmesini umuyoruz" dedi.

ESMA ESED KANSERİ YENMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıllarda Beşar Esed'in eşi Esma Esed kansere yakalanmış ve uzun bir tedavi sürecinin ardından amansız hastalığı yenmeyi başarmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Suriye Rusya Dünya Haberler

500

Yorumlar (169)

İnsanlıktan nasibini almak:

Yanlış Suriye politikamıza kimse birşey demeden hastalıkla uğraşan insana çirkin laf edenlerin zeka seviyesi tahmin etmek zor değil.

126
35
yanıtYanıtla
TC:

SEN COK INSANLIKTAN NASIBINI ALMISSIN BELLI YOKSA BU YORUMU YAPMAZDIN ONCA INSAN ÖLDÜ PISLIGIN YUZUNE

yanıt5
yanıt31
Cevap:

Asıl yanlış sen ve senin gibiler

yanıt2
yanıt25
sen kendine bak:

suriye politikamız yanlış , doğru orası konuşulabilir. ancak sen, tğm dünyanın gözü önünde yüzbinlerce insanı, çolk çocuk demeden öldüren, perişan eden, mlyonlarcasını yerinden eden bir zalim, barbar , bir vahşi için HASTALIK ÇEKEN ZAVALLI İNSAN MI idyosun. sana da sen gibilerine de esada da lanettt olsun. kimi seviyorsanız insallah onunla olursunuz ahirette. ve eğer mazlum insanların başına sevinen de aynını kendinde çoluk çocuğunda yaşasın inşallah. amin

yanıt0
yanıt0
Cheroke:

Esad vatanseverdir, Esad ülkesinin vatan topraklarını emperyalistlere ve teröristlere karşı savunuyor,.ve zatende 10 yıl süren savaşı kazandı....

30
47
yanıtYanıtla
altın söz:

cheroke sevdiginle beraber olacaksın hiç üzülme

yanıt17
yanıt12
yalnız:

yani o kadar vatansver ki ülkesinde amerikalılarla ruslara vermediği yer öldürmediği vatandaşı kalmadı

yanıt3
yanıt2
ALİ:

Seni MAL. . . . Senin vatansever halkını katletti çocukları bebekleri kadınları bombaladı. . . topunuzun canın cehenneme

yanıt7
yanıt4
1453 RUHU:

CHEROKE. ONLAR AMERİKAN YANLILARI VATANINA İHANET ETTİLER. SAVUNULMUŞ VATANI VE BU HALE GETİRMEK SAVUNMAYSA SAVUNDU DİYENLER. ÇIKARCI,SONU BELLİ OLMAYAN ASALAKLARDIR.

yanıt2
yanıt0
C30:

Herşeyi betona gömme ile çark dönmüyormuş.

41
18
yanıtYanıtla
Tüm 169 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title