Haberler

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Rothschild'in ölümü sonrası ilk sözler

Güncelleme:

Yahudi kökenli Rothschild ailesinin 4 kuşak lideri 87 yaşındaki Jacob Rothschild, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Rothschild için taziye mesajı yayınlayarak, "19. yüzyılda Baron Rothschild gelecekteki Yahudi devletinin kuruluşuna vazgeçilmez katkılarda bulundu. 20. ve 21. yüzyılda Lord Jacob Rothschild bu gururlu geleneği sürdürdü." ifadelerini kullandı.

Siyasetten iş dünyasına birçok alanda faaliyet gösteren İngiltere kökenli Rothschild ailesinin 4 kuşak lideri Jacob Rothschild, önceki gün 87 yaşında yaşamını yitirdi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Yahudi iş insanı Rothschild için taziye mesajı yayınladı.

Rothschild ailesinin lideri Jacob Rothschild, önceki gün 87 yaşında öldü. Ailesi, Rothschild'in cenazesinin Yahudi geleneklerine uygun olarak aile içi bir törenle gerçekleştirileceğini, ileri bir tarihte de anma töreni düzenleneceğini duyurdu.

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Rothschild'in ölümü sonrası ilk sözlerJacob Rothschild

"YAHUDİ DEVLETİNİN KURULUŞUNA VAZGEÇİLMEZ KATKILARDA BULUNDU"

İsrail Başbakanı Netanyahu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dünyaca ünlü bir hayırsever ve İsrail devletinin büyük bir destekçisi olan Lord Jacob Rothschild'in vefatı nedeniyle Rothschild ailesine en derin taziyelerimi iletiyorum. 19. yüzyılda Baron Rothschild gelecekteki Yahudi devletinin kuruluşuna vazgeçilmez katkılarda bulundu. 20. ve 21. yüzyılda Lord Jacob Rothschild bu gururlu geleneği sürdürdü. İsrail halkı onu sonsuz şükran ve takdirle anacaktır." ifadelerini kullandı.

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Rothschild'in ölümü sonrası ilk sözler

JACOB ROTHSCHILD KİMDİR?

İngiltere'de 1936'da doğan Rothschild, ülkenin önde gelen okullarından Eton College ve Oxford Üniversitesinde eğitimini tamamladıktan sonra aile mesleği olan bankacılıkla iş hayatına atıldı.

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Rothschild'in ölümü sonrası ilk sözlerJacob Rothschild

Birçok finans şirketi ve varlık yönetim şirketinin kurucusu ve yöneticisi olan Rothschild, aynı zamanda dünyanın önde gelen sanat koleksiyonlarının sergilendiği Londra'daki Ulusal Galeri'nin de yönetim kurulu başkanlığını yürütüyordu.

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Rothschild'in ölümü sonrası ilk sözlerJacob Rothschild

İngiltere Parlamentosunun üst kanadı Lordlar Kamarası üyesi olarak 1991-1999 yıllarında görev yapan Rothschild, öldüğünde "4. Rothschild Baronu" unvanını taşıyordu. Baron unvanını oğlu Nathaniel Philip Rothschild üstlenecek.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sözler İsrail Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (30)

adil kızıldemir:

Ateşi bol olsun...

1112
15
yanıtYanıtla
Orhan KÖSE:

Amin

yanıt336
yanıt3
Hülagü Han:

gehennom çukuru tedavülden kaldırıları asırlar geçti

yanıt5
yanıt94
CEZA :

Hulagü Han: gidince görürsün kalkmışmı kalkmamışmı

yanıt70
yanıt1
Cetin Oguz:

Rabbim çıkarmasın cehennemden

698
10
yanıtYanıtla
murat:

Sende tez zaman peşinden gidersin inşallah

498
19
yanıtYanıtla
Erkan Kaya:

öbür tarafda nasil bir gelecek bekliyor onu acaba onuda ALLAH biliyor!!!

392
10
yanıtYanıtla
Zohan Coharyan:

CHP, DEM, Saadet Partililer, Gelecek ve DEVA Partililer yas tutuyorlar şu an.

190
148
yanıtYanıtla
MG:

Ne alaka şimdi bu

yanıt47
yanıt16
mehmet mehmet:

DÜNYA KÖTÜLERİN ZALIMLER İN DÜNYASİ DENMESİNİN NEDENI BUNLAR..

312
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title