Haberler

Gazze'de yürek yakan görüntü! Hortumdan damlayan suyu kapağa doldurmaya çalıştı

Güncelleme:

7 Ekim 2023'ten bu yana 34 bin kişinin hayatını kaybettiği Gazze kan gölüne dönerken, bölgede büyük bir su kıtlığı da yaşanıyor. Küçük bir çocuğun hortumdan damlayan suyu elindeki kapağa doldurmaya çalıştığı görüntüler yürekleri dağladı.

İsrail'in saldırılarının başladığı 7 Ekim 2023'ten bu yana 34 bin kişinin hayatını kaybettiği Gazze'ye çok sayıda ülkede insani yardımlar giderken bölgede büyük sıkıntılar yaşanıyor.

SONU GÖRÜNMEYEN KUYRUKLAR OLUŞUYOR

Kara harekatı ve saldırılar nedeniyle altyapısı büyük hasara uğrayan Gazze'de binlerce Filistinli su temin edebilmek için zorluk yaşarken, hayır kurumlarına ait mobil depolarla dağıtılan temiz sulardan almak için saatlerce sonu görünmeyen kuyruklarda bekliyor.

ÇOCUKLAR DA SU BULMAK İÇİN BÜYÜK MÜCADELE VERİYOR

Filistinli çocuklar da ailelerine su temin edebilmek için büyükler kadar mücadele verirken, bölgeden servis edilen bir görüntü izleyenlerin yüreğini dağladı. Kısa sürede gündem olan videoda, küçük bir çocuğun hortumdan damlayan suyu elindeki kapağa doldurmaya çalıştığı görülüyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Filistin İsrail Gazze Dünya Haberler

500

Yorumlar (6)

Export 86:

. K. A. H. P. E israil

66
1
yanıtYanıtla
Deniz Baştürk:

Elimden geldiği kadar yardim ettim maddi ettim ama dunya duyarsız ve olan o masum çocuklara oluyor.

30
0
yanıtYanıtla
Babilya :

Yorumdan anlamazlar ki neden yazayım İsrail hiç bir şeye benzemeyen yaratık.

21
0
yanıtYanıtla
Haci Bilal:

bunun müsebbibi duyarsız olan dünya değil. dünyaya tapan İslam dünyasıdır.57 İslam ülkesi var. ama hiç biri beş kuruş etmiyor. sadece anca ekranlarda boy gösterirler. icraat sıfır.

19
1
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Bu çocuğun büyüyünce İsrail i sevmesi mümkün değil. Benim Bulgaristan'ı sevmem gibi. Bulgaristan da yaşayan Türkler İsrail'in Filistin'e yaşattığı acıların 10 da birini yaşamadı belki de ama bu çocuğun yaşadığı his büyüyünce aşırı milliyetçilik olacak.

5
0
yanıtYanıtla
Helena Beauty:

video sahneleme

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title