Haberler
BBC

Fransa'da Nakit Para Teslimat Aracındaki 3 Milyon Euro ile Kaçan Adam Gözaltına Alındı

Fransa'da 3 milyon euro nakit paranın bulunduğu teslimat aracıyla kayıplara karışan 28 yaşındaki Adrien Derbez adındaki şüpheli gözaltına alındı.

Fransa'da 3 milyon euro nakit paranın bulunduğu teslimat aracıyla kayıplara karışan 28 yaşındaki Adrien Derbez adındaki şüpheli gözaltına alındı.

Ancak AFP haber ajansına göre araçtaki 1,5 milyon euro halen kayıp.

Pazatesi sabahı Fransa saatiyle 06: 00 gibi üç kişiden oluşan bir ekip, özel bir şekilde korunan teslimat aracıyla Paris'in dışında bulunan Aubervilliers'teki Western Union şubesine para nakli yapmak için yola koyulmuştu.

Araçtaki iki çalışan gerekli miktarda parayı yanlarına alıp teslimatı gerçekleştirdikten sonra geri döndü. Ancak döndüklerine ne araç ne de üçüncü ekip arkadaşları Adrien Derbez ortalıktaydı.

Loomis adındaki nakit para nakil şirketinin beyaz kamyoneti, birkaç blok ötede kapıları açık ve para ortadan kaybolmuş bir halde bulundu. Ancak sürücünün nerede olduğuna dair bir iz yoktu.

Salı günü polis Derbez'in bulunması için bir arama başlattı ve şüphelinin fotoğraflarını dağıtarak görgü tanığı bulmaya çalıştı.

Üç kişi daha gözaltında

Aynı gün içinde Fransız polisi bir ihbarın üzerine Amiens şehrindeki bir eve baskın düzenledi.

Akşamüstü saatlerinde BFMTV televizyon kanalına göre Derbez bir pencereden banknotlarla dolu birkaç çanta ile kaçmaya çalışırken yakalandı.

Soruşturmanın parçası olarak üç kişi daha gözaltına alındı. Olayla ilgilenen savcı ele geçirilen yüksek miktarda paranın sayıldığını aktardı.

2009 yılında aynı şekilde bir güvenlik aracından 11,6 milyon euro çalan Fransız Toni Musulin, aynı yılın Kasım ayında yakalanmış ve hapiste dört yıl geçirmişti.

BBC

Fransa Paris Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024? Galatasaray şampiyon oldu mu 2024? Crystal Palace Manchester United maç özeti ve golleri izle! (VİDEO)Crystal Palace MANU maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İsmail Kartal istifa etti mi, kovuldu mu? Crystal Palace Manchester United maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Crystal Palace MANU maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Denver Nuggets Minnesota TW NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 7 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Icardi ne paylaştı? Konyaspor Fenerbahçe maçı sonrası Mauro Icardi'den Instagram paylaşımı Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin kalan maçları 2024! Şampiyonluk yolunda zorlu viraj Konyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Konyaspor FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title