Haberler

Duştan çıktı, dizlerinin üzerine çöktü! 42 yaşındaki hemşire kızının gözleri önünde hayatını kaybetti

Güncelleme:

İngiltere'de görev yapan Litvanya asıllı 42 yaşındaki hemşire, işinden evine döndükten sonra duşa girdi. Bir süre sonra duşta ayağı kayıp kafasını vuran hemşire yarı baygın bir halde salona geldi. Dizleri üzerine çöken hemşire hayatını kaybetti.

İngiltere'de görevli Ulusal Sağlık Servisleri (NHS) hemşiresi 42 yaşındaki Raimonda Cioga de Almeida, duşta yaşadığı kaza sonrası hayatını kaybetti. Mesaisini bitirip evine gelen hemşire duşa girdi. Bir süre sonra duştan kütleme sesi geldi. Yarı baygın bir halde salona gelen hemşire bulunduğu yere yığılarak hayatını kaybetti.

Duştan çıktı, dizlerinin üzerine çöktü! 42 yaşındaki hemşire kızının gözleri önünde hayatını kaybetti

DUŞTAN ÇIKTI, DİZLERİ ÜZERİNE ÇÖKTÜ

Duşta ayağının kayması sonucu başını vuran hemşire, kazanın ardından yarı baygın halde dışarı çıktı, salonun ortasında diz çöken hemşire o anda hayatını kaybetti.

OLAYA, KIZI TANIKLIK ETTİ

Olaya tanıklık eden talihsiz hemşirenin kızı Julija göz yaşları içerisinde yaşadıklarını anlatırken: "Ben salonda kanepede uzanmış yatıyordum. Banyodan bir kütleme sesi geldi, ardından annem nasıl olduysa salonun ortasına geldi ve diz çöktü. Ardından hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Duştan çıktı, dizlerinin üzerine çöktü! 42 yaşındaki hemşire kızının gözleri önünde hayatını kaybetti

ASLEN LİTVANYALI

Duşta geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden hemşirenin aslen Litvanyalı olduğu, çocukluğundan beri hemşire olmanın hayalini kurduğu ortaya çıktı.

İNGİLTERE'NİN PRESTİJLİ HASTANELERİNDE GÖREV YAPTI

30'lu yaşlarından itibaren hemşirelik görevini gerçekleştiren Raimonda Cioga de Almeida, İngiltere'de Leominster Community Hospital, Worcestershire Royal Hospital, Hereford County Hospital ve Royal Gwent Hospital gibi kurumlarda görev yapmıştı.

CENAZESİ LİTVANYA'DA GÖMÜLECEK

42 yaşındaki hemşirenin cenazesi uçakla memleketi Litvanya'ya gönderilecek, cenaze töreni ülkesinde yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hugo Almeida Litvanya Haberler

Bakmadan Geçme

Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500

Yorumlar (13)

YAŞLI KURT:

Bir ecbebi daha . Atese dogru yolculuk. Yess

1
38
yanıtYanıtla
hidayet:

onun atese gitmesi niye seni sevindiriyor ki hicmi imanin yok sanki senin garantin var, biz herkese dua ederiz iman nasip olsun ebedi hayatlari kurtulsun diye

yanıt24
yanıt1
!!!!!!!:

iyi de bunun neresi haber niteliği taşıyor bizim mahallede de banyoda düşüp ölen oldu hiçte haber yapmadılar direk gömdüler. .

19
3
yanıtYanıtla
sakaryalı hatun:

Banyoda dikkat etmek lazım.

8
0
yanıtYanıtla
XSA:

Ne kadarda güzelmiş Allah rahmet eylesin. . :(

1
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yaşı 42 mi 52 mi bi karar verin lütfen. .

5
0
yanıtYanıtla
Erdal:

Bence 32 görünüyor.

yanıt10
yanıt1
BENCE:

En fazla 22

yanıt3
yanıt2
UYAR:

Her türlü farketmez keşke ölmeseydi

yanıt6
yanıt0
aristokrat:

küvet kullanmayın

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title