Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Bursa'da hafızlık icazet programına katıldı

Güncelleme:

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bursa'da hafızlık icazet programına katılmak için ziyaretlerde bulundu. Erbaş, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş tarafından karşılandı ve Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Ayrıca Bursa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi'ni ziyaret ederek bilgi aldı ve sohbet etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hafızlık icazet programına katılmak için geldiği Bursa'da Valiliği ve Müftülük Aile ve Dini Rehberlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Valiliğe gelişinde Bursa Valisi Mahmut Demirtaş tarafından karşılanan Erbaş, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Ziyarette yaptığı konuşmada, Bursa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Erbaş, 1843 hafızın icazet merasimine katılacaklarını bildirdi.

Erbaş, yurt genelinde 100 bine yakın gencin Kur'an kurslarında hafızlık yaptığını belirterek, şunları söyledi:

"Dün Trabzon'da 1461 hafızımızın merasimini yaptık. 1461 Trabzon'un fetih yılı, ona denk getirilmiş bir rakam. Bugün de Bursa, şu ana kadar yapmış olduğumuz hafızlık merasimlerinde en yüksek rakama sahip olan bir merasimi yaşamış olacak. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Cenabıhak bu toprakları bizlere emanet eden ecdadımıza layık torunlar, nesiller olmayı, Kur'an ve sünnet çizgisinde yürüyen nesiller yetiştirmeyi hepimize nasip eylesin inşallah."

Vali Demirtaş ise ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çocuklarımıza, gençlerimize mutlaka Kur'an'ı öğretmemiz lazım. Sizlerin de çok ciddi bir gayreti var, onun için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Erbaş ayrıca Bursa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi'ne ziyarette bulunarak, İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ve çalışanlardan bilgi aldı, bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerde Erbaş'a, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafiz Osman Şahin ile Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi de eşlik etti.

Kaynak: AA / Dünya

Bursa Müftülüğü Mahmut Demirtaş Ali Erbaş Bursa Aile Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! e -Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title