Haberler

    Cannes Film Festivali'nde Bu Yıl 17 Film Yarışıyor

    13-24 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Cannes Film Festivali için geri sayım başladı.

    13-24 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Cannes Film Festivali için geri sayım başladı. Bu yılki festivalde kadın yönetmen ve oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor.

    Fransız Emmanuelle Bercot festivalin açılışını yapan ilk kadın yönetmen olacak.

    Fransa, festivalde 4 film ile temsil edilecek. Bunlardan biri de daha önce büyük jüri ödülünü kazanan yönetmen Jacques Audiard'ın bir sığınmacının hayatını anlatan Dheepan filmi.

    Fransa'nın ardından İtalya üç filmle temsil edilecek. 2008 yılında Gomorra 2012'de Reality filmiyle büyük jüri ödülünü kazanan İtalyan yönetmen Matteo Garrone bu yıl da Masalların Masalı adlı filmini görücüye çıkarıyor.

    Toplamda 17 filmin altın palmiye için yarışacağı festivalde ayrıca Matthew McConaughey ile Naomi Watts'ın baş rolünü paylaştığı ve Gus Van Sant'in yönetmenliğini yaptığı The Sea of Trees filmi de yer alıyor.

    Festivalde ayrıca İsveçli aktris Ingrid Bergman ölümünün 33 yıl dönümünde anılacak. Geçen yıl Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye kaz

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 17 Nisan 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Fransa Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe şampiyon olma ihtimali kalmadı mı 2024? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title