Haberler

ABD'de Tansiyon Düşmüyor! Ferguson'da 2 Polis Vuruldu

Güncelleme:

ABD polisinin siyahi genç Michael Brown'u öldürmesinden sonra çıkan olaylarda tansiyon düşmüyor. Dün yaşanan gösterilerde 2 polis vuruldu.

ABD'de 18 yaşındaki siyahi genç Michael Brown'un polis tarafından öldürülmesinin ardından emniyet müdürü Thomas Jackson'un istifasını yeterli bulmayan göstericiler, Ferguson Polis Merkezi'nin önünde toplanarak vali ve belediye başkanının da aralarında bulunduğu idari yetkililerin istifasını istedi. Dün bu nedenle çıkan olaylarda 2 polis vuruldu.

SİLAH SESLERİNDEN SONRA POLİSLER YERE YIĞILDI

Polis merkezinin önünde düzenlenen gösteri sırasında iki polis vuruldu. Görgü tanıkları, 4-5 el ateş açıldığını, silah seslerinden 30 saniye sonra polislerin yere düştüğünü gördüklerini ifade etti. Polislerin sağlık durumuyla ilgili henüz açıklama yapılmadı.

BAKANLIK RAPORUNDAN SONRA İSTİFA ETTİ

Ferguson'da son günlerde düzenlenen protestolarda emniyet müdürü Thomas Jackson'un istifası talep edilmiş fakat Jackson bu çağrılara direnmişti.

Adalet Bakanlığı olayların ardından bir sivil haklar soruşturması başlatmış ve "rutin bir şekilde ırkçı davranıldığı" sonucuna varmıştı. Bakanlığın raporu kapsamında Jackson'un da aralarında bulunduğu bazı polis yetkilileri istifa etti.

GÖSTERİCİLER İSTİFAYI YETERLİ BULMADI

Jackson'un istifasını yeterli bulmayan göstericiler, Ferguson Polis Merkezi'nin önünde toplanarak vali ve belediye başkanının da aralarında bulunduğu idari yetkililerin istifasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Michael Brown Dünya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500

Yorumlar (22)

hasta:

başka ülkeleri karıştırmaktan kendi içişlerini unuttular

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

siyah beyaz çatışması bir kıvılcımla başlamıştır etme bulma dünyası bu

16
0
yanıtYanıtla
ibilgili:

bizi karıştırmak isteyenler daha beter olsun

15
1
yanıtYanıtla
VatandaşmobilWeb@haberler.com:

Daha beter olun yok olun inşallah

14
1
yanıtYanıtla
ÖZ ANKARA,LI:

ABD, için kaygılıyız, ABD, yi, şiddetle kınıyorum. İnsanlara zülüm ediyor. YAŞASIN SİYAHİ KARDEŞLERİMİZ.

15
0
yanıtYanıtla
BOMBACI MÜLAYİM:

OHH OHH ÇOK İYİ YESİNLER BİRBİRLERİNİ DEVAMI GELİR İNŞALLAH! HEP BİZİM ÜLKEMİZİMİ KARIŞTIRACAKLAR BİRAZDA KENDİ ÜLKELERİ KARIŞSIN. . .

11
1
yanıtYanıtla
Dik Başlar:

berkin elvan haberinde polis birine silah doğrultmuş manşetlerde bağıra bağıra söylüyorlardı medya, , bide abd polisine bakın savaştalar sanki bi tank eksik. . . . Hadi demokrasi düşkünü reziller konuşun

7
5
yanıtYanıtla
ÖZ ANKARA,LI:

Birbirinizi yiyin lan, CEHENNEMİN, DİBİNE GİDİN. Ama ABD, de, yaşayan siyahilere özeklik verilmesi lazım, siyahilerde ABD, den, toprak verilip, kendi devletlerini kurmaları lazım. ABD, de, yaşayan her bir topluma ayrı ayrı toprak parçası verilip, kendi devletlerini kurmaları lazım. ABD, de, TÜRKLER, de, yaşıyor TÜRKLERDE TOPRAK VERİLMESİ LAZIM, KENDİ DEVLETİMİZİ, ABD, de, kurmamız haktır.

12
0
yanıtYanıtla
tarafasizmobilWeb@haberler.com:

Etme bulma dunyasi allah insallah dusurur kentilerine birakirlar diger ulkelerle urasmayi

11
0
yanıtYanıtla
KÜRT:

TAKİP EDİYORUZ DURUM VAHİM ABD YE KINIYORUZ

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title