Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Niran Ünsal'a Destek

Güncelleme:

Katıldığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet eden Niran Ünsal, Erdoğan'ın kendisine destek verdiğini belirterek "Dik duruşunu bozma seninleyiz" dediğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la, Bisse gömleklerinin sahibi Mustafa Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen'in WOW İstanbul Hotel'deki düğün törenlerine katıldı. Erdoğan, Aysha dergisi için verdiği tesettürlü pozlar ve yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Niran Ünsal'a destek verdi.

"İÇTENLİKLERİ BENİ MUTLU ETTİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile masasında bir süre sohbet eden Niran Ünsal, Erdoğan çiftine övgüler dizerken "İçtenlikleri beni inanılmaz mutlu etti. Her ikisi son dönemdeki mücadeleme ciddi anlamda vakıflar. Neyin ne olduğunu çok iyi analiz etmişler, bu benim için çok önemliydi" dedi.

ERDOĞAN: DİK DURUŞUNU BOZMA

Son dönemlerdeki çıkışlarıyla bazı kesimler tarafından eleştirilen Ünsal, Erdoğan'ın kendisine destek verdiğini belirterek şu ifadelere yer verdi: " Cumhurbaşkanımız 'Dik duruşunu bozma, seninleyiz' dedi. Son dönemde yaşadıklarımdan sonra aldığım en güzel mesajdı."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Niran Ünsal Bisse Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Veli Demir Potin:

Sayın ERDOĞAN''ı sevmeyenler kulaktan dolma bilgilerle, dedikodularla atıp tutacağınıza çıkarın liderinizi. Ama öyle biri yok. Tek lider ERDOĞAN. Bu millet kimseyi 12 YIL laf olsun diye desteklemez. Bırakın nefreti kini, çocuk olmayın.

38
38
yanıtYanıtla
RAASİM ÖZ:

dik dur eğilme bu millet seninle

12
40
yanıtYanıtla
YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE:

BİR OSMANLI EVLADI RECP TAYYİP ERDOĞAN

11
38
yanıtYanıtla
SEMERCİ:

ARTIK SIRTI YERE GELMEZ. . . . . . . . . . . . . .

38
6
yanıtYanıtla
Dik Başlar:

niran Ünsal millete akıl vereceğine kendin dik dur. . . Yanar döner olma . . hainler

26
12
yanıtYanıtla
flowless victoryMobil-ANDROID:

niran unsal kim la

23
13
yanıtYanıtla
ak gençlik:

doğru yolu bulmuş niran abla gerisi kuşum aydının başına

11
24
yanıtYanıtla
akıllı karı:

tamam bir proje yapar havuz TV ye

31
4
yanıtYanıtla
Cem:

Eeee bu devirde din para ediyor hükümet sayesinde . Bu ünlücükler tvde iş kapmak için başbakanı yalıyor . Yazıkki bunların paraları milletin vergisi ile ödeniyor . Acilen bu c. baskanı ve ailesinden kurtulması lazım bu ülkenin .

24
7
yanıtYanıtla
ramazan:

sen kafanı yorma erdogan arkandaysa gerisi kolay, sen yeterki akpye el ver.

14
13
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title