Haberler

CHP'li Nazlıaka'dan Seda Sayan'a Çağrı

Güncelleme:

CHP'li Aylin Nazlıaka ile sanatçı Seda Sayan arasındaki tartışmada Nazlıaka, "Bu öfkenizin size yanlış yaptığınızı söyleyen vicdanınızdan kaynaklandığını umuyorum." dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ile sanatçı Seda Sayan arasındaki tartışma büyüyor. Seda Sayan'ın bugünkü programında sarf ettiği cümlelere cevap veren Nazlıaka, "Ben bu öfkenizin size yanlış yaptığınızı söyleyen vicdanınızdan kaynaklandığını umuyorum. Gelin, bağırarak üste çıkmaya çalışmak yerine kadın katillerine karşı bizimle birlikte mücadele edin! Onlara hep beraber terlik fırlatalım" dedi.

CHP'li Nazlıaka, sanatçı Seda Sayan ile yaşadığı tartışmanın ardından yazılı açıklama yaptı. 5 kez evlenen ve 2 eşini öldüren kişiyi programına çağıran Seda Sayan'a dün akşam Twitter'dan sitem ettiğini ve bu tip programların kadın cinayetlerini normalleştirdiğini yazdığını kaydeden Nazlıaka, "televizyonun gücünü kullanarak kendi üslubunca bana ayar vermeye çalışan Seda Sayan'a sesleniyorum" diyerek açıklamasını başladı. Reyting kaygısıyla program yapıp kadın cinayetlerini normalleştirenlere prim vermeyeceklerini kaydeden Nazlıaka, "Kendisi bugünkü programında vergi rekortmeni olduğundan bahsetti ve okul yaptırdığı için kadınlar için duyarlı olmakla övündü. Bu okul için Tokat'daki kadınlar adına kendisine teşekkür ederiz. Ama okul yaptırmak ona kadın cinayetlerini meşrulaştırma hakkını vermez. Eğer söylediği gibi amacı o kişiyi deşifre etmek olsaydı, ondan "adamcağız' diye bahsetmezdi. Ya da "siz hiç böyle güler yüzlü katil gördünüz mü?' cümlesini kurmazdı" değerlendirmesinde bulundu.

-"HAYATTA UZUN ÇÖPÜ ÇENELER KISA ÇÖPÜ ÇEKENLERE DESTEK OLMALIDIR"-

Programda Sayan'ın geçmişte kendisinin de şiddet gördüğünden bahsettiğini belirten Nazlıaka, "Maalesef Türkiye'de şiddet gören her kadın Seda Sayan kadar şanslı değil. Ama hayatta uzun çöpü çeneler kısa çöpü çekenlere destek olmalıdır. Kendini kaybederek kadın haklarını savunan bizlere "siz azınlıksınız' diye bağıran Sayın Sayan; azınlık olmak haksız olmak demek değildir. Ben bu öfkenizin size yanlış yaptığınızı söyleyen vicdanınızdan kaynaklandığını umuyorum. Gelin, bağırarak üste çıkmaya çalışmak yerine kadın katillerine karşı bizimle birlikte mücadele edin! Onlara hep beraber terlik fırlatalım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Aylin Nazlıaka Seda Sayan Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title