Haberler

Zonguldak'da vahşet! Sokak ortasında kavga ettiği kişinin boğazını kesti

Güncelleme:

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, kavga ettiği Sebahattin K., tarafından bıçakla boğazı kesilen Metin Alagözoğulları (56) hastanede tedaviye alındı.

Zonguldak'ta bir kişi bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı. Saldırgan ise ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Ağır yaralanan Metin A.'nın İYİ Parti Kozlu ilçe yönetiminde yedek üye olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay öğlen saatlerinde Kozlu ilçesi Mithat Akif Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre aralarında alacak verecek meselesi olan Sabahatdin K. cadde üzerinde karşılaştığı Metin A. ile tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce Sabahatdin K. yanında getirdiği bıçak ile Metin A.'ya saldırmaya başladı.

Boynundan, karın ve kalbinden ağır yaralanan Metin A. ağır yaralandı. Bu sırada Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin biber gazı ile müdahale ettiği zanlı kıskıvrak yakalandı. Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlının sorgusu sürüyor.

BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan Metin A.'nın şah damarının kesildiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, ağır yaralanan Metin A.'nın Kozlu ilçe yönetiminde yedek üye olduğu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak İYİ Parti Kozlu Haberler

500

Yorumlar (26)

kasım:

AKP türkiyesi. Ortalık psikopatlarladolu, hergün biyerlerde kadın öldürülüyor, hırsızlık, gasp, ne ararsan var. Bi de istikrar diyolar. Yazık ya bu insanlara. İnsan gibi demokratik bir ülke koşullarında hiç yaşayamadılar.

28
9
yanıtYanıtla
LAZZZZZZ:

AKP kadar o sepet kafana kaya düşsün . RTE bir dünya lideri ve reisidir.

yanıt1
yanıt0
rauf:

boş konuşma akp den önce hiç böyle olaylar olmuyordu sanki sen defol yaşa demokratik sandığın ülkelerde

yanıt1
yanıt2
KATİLLERE İDAM OLSUN:

SAYIN CUMHURBAŞKANI, CEZA İNDİRİMİ DEĞİL AKSİNE İDAM İSTİYORUZ. BOĞAZ KESEN CANİ 10 SENE SONRA ARAMIZDA OLMAMALI YANİ

15
3
yanıtYanıtla
serkan.:

zaten.katıllere.gelmıyur.ıyı.oku

yanıt0
yanıt4
memoli:

Kime geliyor serkan? Devlet olarak sen ancak devlete karşı işlenen suçları affeder, indirebilirsin. Allah bile ''yanıma kul hakkı ile gelme'' diyor

yanıt3
yanıt0
memoli:

Millet çıldırdı. Allah korkusu zaten yok. E devlet, kanun korkusu da olmayınca işte ortaya çıkanlar. Bıçak, tabanca, pompalı, keleş. . . . yakında daha ağır silahlarda kullanılır böyle giderse. İşte güzel ülkemin getirildiği durum. Düşmüşsünüz bir seçimin peşine ülkenin durumunu gören yok

17
0
yanıtYanıtla
ultrAslan:

bunlar hep film izlemekten oluyor ne yazıkki

13
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

eskiyi çok arıyoruz.

10
2
yanıtYanıtla
gercek:

Mafya diziler izlettirin halka kesinlikle egitmeyin oldu mu???

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title