Haberler

Tıraş sırasında bekleyen gence kabusu yaşattılar! 18 bin lirası ve şahsi eşyaları gasp edildi

Güncelleme:

Samsun'da tıraş olmak için berber önünde sıra bekleyen Irak uyruklu genç, 2 kişi tarafından darp edilerek 18 bin lira parası ile şahsi eşyaları gasp edildi. Olay yerinden kaçan şüpheliler, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da tıraş olmak için berber önünde sıra bekleyen yabancı uyruklu genci darp eden 2 kişi 18 bin lira parası ile şahsi eşyalarını gasp edip kaçtılar.

BERBER ÖNÜNDE BEKLERKEN DEHŞETİ YAŞADI

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi Ağabali Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Irak uyruklu Odae Sadam Ghasan Al Sammaraıe tıraş olmak için berbere gitti. İddiaya göre, Iraklı genç tıraş sırasını Kovid-19 tedbirlerin dolayı berber dükkanı önünde beklerken yanına gelen 2 kişi tarafından darp edilerek 18 bin lira parası ile şahsi eşyaları gasp edildi. Gaspçılar olay yerinden kaçtılar.

Tıraş olmak için sırada bekleyen yabancı uyruklu gencin 18 bin lirasını gasp ettiler

GÖZALTINA ALINDILAR

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili B.D ve F.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorguları tamamlanan B.D. ve F.D. "kasten yaralama ve gasp" suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Tıraş olmak için sırada bekleyen yabancı uyruklu gencin 18 bin lirasını gasp ettiler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hürriyet Mahallesi İlkadım Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Eurovision kim kazandı, hangi ülke 1. oldu 2024? Eurovision CANLI izleme linki var mı? 2024 Eurovision hangi kanalda yayınlanıyor? 10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı?
500

Yorumlar (36)

İYİCE ARAB OLDUIK:

IRAKLININ SAMSUNDA İŞİ NE

10
21
yanıtYanıtla
okuyucu:

suçu işlerken utanmayanlar yakalanınca neden yüzlerini gizlerler aslında medya görüntüleri mozaiklememeli

21
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Kardesler insan insandir öyle lafmi olur.Türklerin Almanyada ne isi var deseler ne söylersin.

18
0
yanıtYanıtla
Sap ve Samanı Ayırmak:

Türkler tercih edilerek, seçilerek, işgücü olarak öplanlı programlı kabul edildiler...

yanıt1
yanıt0
o bu su:

Iraklilari Turkiye Cumhuriyeti cagirmadi ama Almanya ise Turkleri davet etti ikinci dunya savasindan sonra Almanya ile Turkiye arasinda ikili anlasma var. ikisi tamamen ayri sey sapla samni karistirmissin.

yanıt3
yanıt0
ömer turan:

yanında 18 bin tl olan bir ıraklının türkiyede işi nedir. gidip vatanında traş olup hiç değilse 3 kuruş katkı yapsana. utanmaz rezil.

5
11
yanıtYanıtla
T.T:

Bizim insanımız 18 lira bulamıyor elin ıraklı göçmeni çebinde 18 bin lira ile geziyor ne iş anlamadım. bence palavra çepte o kadar parayla gezilmez

4
12
yanıtYanıtla
kjfjsa:

sende o gaspçılarla aynı kafadasın her ortadoğuluyu göçmen sanıyorsun belki adam turist

yanıt16
yanıt1
Neyin kafasını yaşıyorsun:

Herkesi senin gibi cebi delik Hint fakirimi zannediyorsun avanak Avni ?küçük esnafın bile mal almaya giderken cebinde en az 40 bin 50 bin var

yanıt1
yanıt0
maho:

senin insanında 18 lira kazanmayı gözü yemiyor, ama elin adamını soymaya gelince aslan gibiler maşallah.

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title