Haberler

Belediye başkanının oğlu patpat kazasında hayatını kaybetti

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Işıklar Belde Belediye Başkanı Erol Özağıl'ın 19 yaşındaki oğlu Aydın Özağıl, patpat diye tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'da meydana gelen patpat kazasında Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl'ın oğlu Aydın Özağıl hayatını kaybetti.

Kaza, Işıklar beldesi Kozluca mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl'ın oğlu Aydın Özağıl (19) yanına akrabası olan 15 yaşındaki B.A.'yı da alarak patpat diye tabir edilen tarım aracın bindi. Tarlaya doğru giden ve Aydın Özağıl'ın kullandığı öne sürülen patpat Kozluca mevkinde sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi.

BAŞKANIN OĞLU TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Durumu gören Özağıl'ın yakınları yaralanan Aydın Özağıl ve B.A.'yı özel araçları ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Aydın Özağıl hayatını kaybetti. B.A.'nın ise tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Erhan Erol Afyon Aydın 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (9)

PALMİYE:

Bu patpat lar sadece bağ ve bahçe içerisinde ot ile mücadele de kullanılır bağ bahçe dışın da kullanılması yasak olduğu halde araç trafiğinde kullanılmasına göz yuman, görmezden gelen tüm kolluk güçleri yıl içerisinde patpat kazasında ölen yüzlerce insanın sorumlusudur ve hiç bir ölümlü kaza yanlıştan geri dönülmesini sağlamıyor. Yazık hem de çok YAZIK

7
7
yanıtYanıtla
SMMM:

NAPSIN KÖYE TRAFİK POLİSİ Mİ KOYSUNLAR. CEZA KESİNCE DE KÖYLÜYE CEZA KESCEĞİNİZE ZENGİNLERE KESİN BİRAZ DİYE BAĞIRICAN AMA. İKİ YÜZLÜSÜNÜZ. BOMBOŞSUNUZ.

yanıt8
yanıt8
yorumcu:

ne suikastı kardeşim. kaza bu. pat patlar taşın üzerinden geçtimi çok hızlı zıplar ve yön değiştirir hemen.

9
1
yanıtYanıtla
HASAN HUSEYIN:

BU ICAD YOLA CIKAMAZ....BIZDE OTIBANDA BILE BINIYORLAR.....TARIM ARACIDIR...YANI EVDEN TARLAYA GIDIP GELMEN LAZIMM....BIZIMKI GIBI SEHIR SEHIR GEZMEYECEKSIN AZ YAKIYOR DIYE....UTANMASANIZ DUNYA TURU YAPARSINIZ.....ALLAH RAHMET EYLESIN

7
0
yanıtYanıtla
Mustafa Aydemir:

Allah rahmet eylesin

4
0
yanıtYanıtla
Kerem:

Başkan gözdapı ya da suikast olabilir araştırılsın

1
2
yanıtYanıtla
Seren canj:

Yok fetocular yapmıştır yada dış güçler bunada inanırsınız siz

yanıt2
yanıt0
Burak:

Allah rahmetini esirgemesin uzuldum.

2
0
yanıtYanıtla
Kazasız kul olmaz ekibi:

Çocuklarınıza trafik kuralları ilgili eğitim verin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title