Haberler

Muğla'da hastanede darbedildiğini öne süren doktor hakkında soruşturma

Güncelleme:

Muğla'da, 14 Mart Tıp Bayramı'nda acil serviste görev yaptığı sırada bir kişi tarafından darbedildiğini öne süren doktor hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde görevli doktor T.T. ile hastaneye tedaviye gelen Jandarma Uzman Çavuş A.A. arasında tartışma çıkmış, A.A'nın doktoru darbettiği öne sürülmüştü. Olay sonrasında A.A, hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı için tedbiren görevden uzaklaştırılmıştı.

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntülerinin detaylı incelenmesinin ardından başhekimlikçe, acil serviste görev yapan doktor T.T. hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

KARŞILIKLI ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Hastaneye tedaviye gelen A.A. ve doktor T.T'nin birbirlerinden karşılıklı şikayetçi olduğu, A.A'nın ifadesinde, kendisine iftira attığı gerekçesiyle T.T'nin cezalandırılmasını istediği öğrenildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Tıp Bayramı 14 Mart Muğla Haberler

500

Yorumlar (2)

ALP ALP:

Burda doktorun saldırması gibi bir durum yok, iddia edilen şahıs hastanedeki resmi evrakı alıp gitmek istiyor Dr evrakı almaya çalışmış Uzmanda Dr baş kısmından tutmuş. Resmi bir evrakın o kurumdan gayri resmi bir yol ile çıkarılması mümkün değildir.

2
13
yanıtYanıtla
Erim İNCU:

RDSMİ EVRAK DEDİĞİN GİRİŞTE KAYIT YAPTIRIRKEN HASTAYA VERİLEN ÇIKIŞTA HASTA TARAFINDAN ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİN YAPILDIĞI HASTA EVRAKIDIR HASTAYA AİTTİR.KAMERALAR OLMAZSA YALAN BEYANLA TÜRK ASKERI KARALANACAKTI

12
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title