Haberler

Bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp ölen adamın görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp, başını refüje çarparak hayatını kaybeden adamın son görüntüleri ortaya çıktı.

3 Ekim gecesi Arsuz- İskenderun Yolu'nda meydana gelen olayda, bisikletiyle evine doğru giden Ahmet Doğan'ın (44), peşine sokak köpekleri düştü. Korkuyla kaçmaya çalışan Doğan, bisikletinin kontrolünü kaybetti. Devrilen bisikletten düşen Doğan, başını refüje çarptı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Ahmet Doğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olay anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ahmet Doğan'ın sokak köpeklerinden kaçması ile düşüp başını refüje çarpması görülüyor.

Köpeklerden kaçarken düşüp öldü, olay anı kamerada

AİLESİ ÇÖZÜM İSTEDİ

Öte yandan Doğan'ın ailesi olayın yaşandığı bölgeye giderek, sokak köpeklerinin yarattığı sorunlara karşı çözüm bulunmasını istedi. Ahmet Doğan'ın kardeşi Mustafa Doğan, ağabeyinin 60 TL yevmiyeyle bulaşıkçılık yaptığını anlatarak, "Canımız, ciğerimiz yandı. Lütfen önlem alınsın. Bu olayın takipçisi olacağız. Köpekler toplu halde, araçlara bile saldırıyorlar. Buradan geçen vatandaşlar tedirgin. Ağabeyimin kanı yerde kaldı. Lütfen başka anneler, babalar ağlamasın" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Doğan İskenderun Arsuz Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi? Celtic St.Mirren maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Celtic St.Mirren maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (9)

OTTOMAN:

BU KÖPEKLER BARINAKLARA ALINMAZSA DAHA ÇOK İNSAN ÖLÜR. SALDIRIYORLAR İNSANLARA.

12
2
yanıtYanıtla
ADA:

Hayvan sever gereksizler nerde acaba;? ölen bir insan neden yorum yapmıyorlar köpek olsaydı ölen kırar geçirirlerdi

12
0
yanıtYanıtla
Yahya:

O an dikkatlı sürseydi bir şey olmazdı, dimi.

yanıt0
yanıt7
???:

Yahya, Yok yaa!!! Dikkatli araç sürerken ölen insan yok mu hiç? Kaza yapan yok mu??? Saçmalamışsın!!!

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ34:

Vallahi Türkiye genelinde Akparti köpeklerle uğraşamıyor ki döviz altınla uğraşsın Ha birde kıyamet alemimi nedir bilinmez meskun mahallerde köpeklerin bu kadar çok olduğu ve hepsinin hastalıklı olduğu görülüyor Eskiden bu köpekler oldukça seyrek görünür ve görünen köpeklerde gürbüz sağlıklı idi İnsan güzel bir köpek gördüğünde çifiiğimde böyle bir köpeğim olsa derdi.

7
3
yanıtYanıtla
cem:

senin cözüm işin bitmiş kardeşim sen tazminat iste merhumun ailsini gecimi icin özaman karşıtaraf cözüm bulur

5
0
yanıtYanıtla
karaağaç:

olay arsuz/karaağaçta geçiyor. Orada yaşadığım zamanlar ilçe ve il belediyesine birkaç kez kaldırım sorununu yazmıştım. yayanın yürüyeceği yol yok. ya araç parketmiş, ya kaldırım taşı yok ya da esnaf tezgahı/malı var. kaldırımların yapılması ile ilgili herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını söylemişlerdi. İnanılmaz hantal, berbat asla o halkın gücünü haketmeyen bir il ve ilçe belediyesi. kaç kuşaktır biz dahil herkes chp''ye oy veriyor hiçbir geri dönüş insani bir çaba alınamadı.

3
0
yanıtYanıtla
XYZ:

Olacağı bu ben hep söylerim hengi hükümet baştaysa oyunuzu o partiye verinki şehrimiz güzel olsun inatçılık yaparsanız olacağı budur

yanıt2
yanıt0
ERENN2N:

Yaya olarak köpek saldırısına uğradım trafik ışıklarında yeşil ışıkta yayageçidinden geçerken dükkan önünde köpek bir kalktı hemen durmuş araçların arasından geçtim geriye baktığımda köpek etrafına bakıyor beni arıyor ertesi gün işyeri sahibiyle görüştüm hayvansever olduğumu köpeğin tehlikeli olduğunu belirttim başıboş köpekmiş şahsıma o panikte araçta çarpabilirdi. Olay üzücü Allah rahmet eylesin umarım benzerleri yaşanmaz köpek alıp sokağa terk eden sözde hayvanseverleride kınıyorum .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title