Haberler

Son dakika haberleri | Kalorifer yakıtı üretilen tesiste yangın çıktı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Kalorifer yakıtı üretilen tesiste yangın çıktı Çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına almak için çalışıyor Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde 'pelet' diye adlandırılan sıkıştırılmış malzemeden kalorifer yakıtı üretilen tesiste yangın çıktı.

Kalorifer yakıtı üretilen tesiste yangın çıktı

Çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına almak için çalışıyor

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde 'pelet' diye adlandırılan sıkıştırılmış malzemeden kalorifer yakıtı üretilen tesiste yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına almak için müdahale ediyor.

Sultandağı ilçesinde bulunan ve kamışı sıkıştırarak kalorifer yakıtı üretilen özel bir firmaya ait tesiste yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, ekipler alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba gösteriyor. Yangının çıktığı yerin, Çay ilçesinde 3 gündür yangının devam ettiği biyokütle enerji santraline yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta olması dikkat çekti.

Biyoyakıt üreten tesisin uzun yıllardır ilçede faaliyet gösterdiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title