Haberler

Kardeşi tarafından kazara vurularak hayatını kaybetti! 6 yaşındaki çocuğun ağabeyine vedası yürekleri burktu

Güncelleme:

Sakarya'da 6 yaşındaki kardeşi tarafından kazara av tüfeğiyle vurulan 9 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı. Ağabeyinin ölümüne sebep olan çocuğun tabuta dokunduğu anlar ise yürekleri sızlattı.

Kocaali ilçesi Bezirgan Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, 6 yaşındaki C.D.'nin oynadığı av tüfeği ateş aldı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Bu esnada tüfekten çıkan saçmalar C.D.'nin 9 yaşındaki ağabeyi Osman Demir Demirtaş'a isabet etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, 9 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Demirtaş'ın cansız bedeni, yapılan incelemeler neticesinde Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde bulunan otopsi merkezine kaldırıldı.

KAYMAKAM AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Demirtaş için Kocaali Bezirgan Mahallesi Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı. 9 yaşındaki çocuğun cenazesi, kılınan namazın ardından mahallenin merkez mezarlığına defnedildi. Kocaali Kaymakamı Emre Nebioğlu da Demirtaş'ın acılı ailesini yalnız bırakmadı.

Kardeşi tarafından kazara vurularak hayatını kaybetti! 6 yaşındaki çocuğun ağabeyine vedası yürekleri burktu

AĞABEYİNİN TABUTUNA DOKUNMASI YÜREKLERİ BURKTU

Öte yandan, Osman Demir Demirtaş'ın ailesi ayakta durmakta zorlanırken, durumdan bir haber olan 6 yaşındaki C.D.'nin ise ağabeyinin tabutuna dokunması yürekleri burktu.

Kardeşi tarafından kazara vurularak hayatını kaybetti! 6 yaşındaki çocuğun ağabeyine vedası yürekleri burktu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osman Demir Kocaali Sakarya Haberler

500

Yorumlar (11)

Abidin Tanriverdi:

Abi ne kazarası o çocukların silahla ne işi silahın içinde fişeğin ne işi var anne babaya Allah sabır versin tamamen onların hatası

63
1
yanıtYanıtla
Mega Zihin Zihin:

Cennet mekanın ögretmenin h.z ibrahim olsun.

25
6
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

6 yaşında ki abi katili çocuk yaşadıkça ömrünce hep vicdan azabıyla yaşayacak. Büyüdükçe dertleri de büyüyecek. Çok zor bir yaşam onu bekliyor. Ölmüşe Allah rahmet eylesin.

20
5
yanıtYanıtla
ŞEYMA KAYA:

Haberi okurken hep bunu düşündüm ve kalana gidenden daha çok üzüldüm :(

yanıt0
yanıt0
bekir yapici:

Allah rahmet eylesin yanliz ülkemizde hala bir cok seyin degismesi iyilestirilmesi gerekiyor hep avrupa diyoruz ama önce avrupada önüne gelen silah alamaz sahip olanlaeda dolu silahi ortalik yerde birakamaz benim yasadigim almanyada cocugun yaptigi seylerden ebeveynler sorumludur böyle bir olayda baba ceza alir.

20
3
yanıtYanıtla
Seder Dere:

O silahin sahibi kimse o ceza almali bu yasdaki cocuklarin elinde ne ariyor silah

19
1
yanıtYanıtla
sem sem:

tamamen anne ve babanın hatası çocuk bilemez öngöremez umarım çocuga psikolojik destek verirler yoksa hatası olmayan birşeyin cezasını cekecek ölenede günah bu çocugada günah anne ve babanın hatasını 2 masum çocuk ödedi

9
0
yanıtYanıtla
ali can:

baba ve annesinin hatasını çocuk çekecek allah sabır versin büyük konuşmayım ama ben evime silah barındırmam kardeşim

5
0
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Yaw daha 6 yaşında.. siz koca koca insanlar tüfeği dolu mu bıraktınız? siz koc akoca insanlar kaza olma ihtimalini düşünemiyorsanız 6 yaşında ki çocuk nasıl bilsin? Allah sabır versin..

4
0
yanıtYanıtla
Hakkı Konuşan:

6 yaşındaki çocuğun eline av tüfeği nasıl geçmiş.Anne babalar çocuklarınızı sizin korumanız gerekiyor tedbirleri sizin almanız gerekiyor.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title