Haberler

Soğuk hava ve açlığa dayanamayan tilki donarak telef oldu

Güncelleme:

Soğuk ve şiddetli kar yağışının etkili olduğu Muş'ta yerleşim yerine inen tilki, donarak telef oldu.

Muş'ta etkili olan soğuk havadan ve açlıktan etkilenen tilki, kırsal alanda donarak telef oldu.

Kentte etkili olan kar yağışı ve soğuk hava yaban hayatı da olumsuz etkiliyor. Merkeze bağlı Derecik köyünde soğuk hava ve açlığa dayanamayan tilki donarak telef oldu.

Tilkiyi fark eden köylülerden Mehmet Tuna, yaban hayvanın soğuk hava şartları ve açlıktan telef olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Muş 3. Sayfa Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (38)

mert:

Gereksiz leş yiyici hayvan İnsanlara en zaralı yırtıcı Yzüyıllardır insanlığın belası Nice aile koyunları, inekleri telef olduğundan açlıktan ölmüştür.

1
32
yanıtYanıtla
zaza:

kendileri yesin doysun sonra senin dediğini belki yaparlar

yanıt1
yanıt0
ysm:

sen ve senin gibi düşünen herkes bu şekilde ölmeyi hak ediyor.

yanıt7
yanıt0
...:

dilerim sende açlıktan ölürsün mert vallahi üzülmem yalan söyleyemem şimdi sevimli görünmek adına. sizin gibi insanların nesli tükense keşke

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

evet açlıktan donuyor kentin buz tutmasından değil . . . .

30
2
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

Tabiki bu soğukluğa hiç bir canlı dayanamaz ama insanlarda bu kış günleri gönüllü insanlar çöp yerine o alanlara her gün yemek atsalar hayvanlarda zayıf düşmez. yaşama riski olur. . . .

31
1
yanıtYanıtla
çakal:

tilkiye bir kuru ekmeği çok gördüler insanoğlu nankör

22
2
yanıtYanıtla
herşeyimiz bozuk:

Tilkiler soğuktan ölmez ölse 1 diğerleri niye ölmüyor ölen tilki de diğer tilkiler tilki değil mi ? Hastalık yaşlılık araba çarpması vs. sebebiyle olabilir ama soğuktan olması zor.

14
0
yanıtYanıtla
hakkarili:

hayvan seven kardeşim doğuda iş imkanları yok millet birbirini yiyiyor açlıktan herşey çok pahalı devlette iş imkanı sağlamıyor açlıktan bırak bir tilki bir insan bile donsa normaldir eğer ki sen çok seviyosan kendin gelip yemek bırakırsın

2
12
yanıtYanıtla
mardinli:

doğru söyledin kardeşim helal

yanıt0
yanıt2
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title