Haberler

Sıfır kilometre diye aldığı otomobil hasarlı çıktı: Direklerine kadar aracımı boyamışlar

Güncelleme:

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Fatih Vural, 1 milyon 300 lira verip sıfır araç aldı. Şüphe üzerine ekspertize giden Vural aracının hasarlı olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Vural, "Direklerine kadar aracımı boyamışlar. Ayrıca çamurluk kaputta aşırı derece oynamalar mevcut, sök-tak yapmışlar.Vidalarında aşırı derecede aşınma izleri, kapılardaki pimler çekiçle vurulmuş, ezilmiş izler, motor kısmında, turboya ait parçalarda spiral taşıyla kesilmiş gibi izler mevcut" dedi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Fatih Vural, Muğla'ya giderek 1 milyon 300 liraya aldığı sıfır kilometre aracı, memleketinde şüphe üzerine ekspertize götürdü. Yılların birikimi ile aldığı sıfır otomobilin tamamen hasarlı olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşayan Vural, yetkili bayi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sıfır kilometre diye aldığı otomobil hasarlı çıktı: Direklerine kadar aracımı boyamışlar

SIFIR SANDIĞI ARACI HASARLI ÇIKTI

Manisa'nın Salihli ilçesinde ikamet eden Fatih Vural (41), birikimleri ile sıfır kilometre araç almaya karar verdi. Aradığı aracı Muğla'da bulan Vural, kendi imkanlarıyla bayiye gitti. Aracını Şubat ayında teslim alan Vural, belli gün sonra arkadaşının aracında boya olduğunu söylemesi üzerine, aracını ekspertize götürdü. Vural, öğrendikleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Yapılan ekspertizde aracın muhtelif yerlerinde lokal boyalar olduğu ve belli noktalarında oynamalar olduğu ortaya çıktı.

Sıfır kilometre diye aldığı otomobil hasarlı çıktı: Direklerine kadar aracımı boyamışlar

"TOPLAMA ARACI BANA SIFIR DİYE SATMIŞLAR"

Hayatının şokunu yaşayan Vural, "Meğerse benim sıfır diye aldığım araç, hasarlı bir araçmış. Kısacası hasarlı, toplama aracı bana sıfır diye satmışlar" dedi. Araç sahibi Vural sözlerine şöyle devam etti: "Şubat ayında Muğla'daki Turgut Peugeot Bayisinden aracı sıfır olarak teslim aldım. Salihli'ye aracımı getirdikten sonra sanayi sitesindeki arkadaşımın yanına gittim. Arkadaşım aracımda boya olduğunu söyledi.

Sıfır kilometre diye aldığı otomobil hasarlı çıktı: Direklerine kadar aracımı boyamışlar

"ARACIMI ALIRKEN BANA BİLDİRİLMEDİ"

Ben de şüphe üzerine aracımı ekspertize götürdüm. Yapılan ekspertizde aracımın muhtelif yerlerinde lokal boyalar olduğu tespit edildi. Direklerine kadar aracımı boyamışlar. Ayrıca çamurluk kaputta aşırı derece oynamalar mevcut, sök-tak yapmışlar. Vidalarında aşırı derecede aşınma izleri, kapılardaki pimler çekiçle vurulmuş, ezilmiş izler, motor kısmında, turboya ait parçalarda spiral taşıyla kesilmiş gibi izler mevcut. Fakat aracımı alırken bunların bilgisi kesinlikle bana bildirilmedi. Ben bunları genel merkeze bildirdim.

Sıfır kilometre diye aldığı otomobil hasarlı çıktı: Direklerine kadar aracımı boyamışlar

"KUSURLARINI KABUL ETMİYORLAR"

Bana aracımı almış olduğum bayiye götürmemi söylediler. Ben de aracımı bayiye geri götürdüm. Bayi inceledi, bana aracımda sök-tak parçalar olduğunu, fabrikasyon dışı boyalar tespit ettiklerini, bunu genel merkeze bildireceklerini söylediler. Bir hafta sonra beni genel merkezden arayıp, aracın orijinal olduğunu, banttan bu şekilde indirildiğini söylediler. Bunu söyleyince ben ikinci şoku yaşadım. Kesinlikle şu an kusurlarını ve hatalarını kabul etmiyorlar. Bundan sonra hukuki süreçlerimizi başlatacağız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatih Vural Peugeot Salihli Manisa Muğla Suç 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500

Yorumlar (20)

Sinan Aksu:

Toplama aracı sana sıfır diye satabilmişlerse bir zahmet adamların başarısını kabul et

79
100
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Sana da satmislardir. Elektronik eşya veya ekipman aldığın yerde sıfır hata ile üretilemeyen ürünlerin hepsi hurdalaniyor mu saniyorsun? Bu ilk değil son da olmayacak. Bağımsız kuruluşlar tarafından denetlense bile bazı kısımlar denetime tabi olmadan gecebiliyor.

yanıt29
yanıt1
Ne Demeli:

Siz sıfır alırken expertiz ediyorsunuz sanırsam... İsmi üstünde bayiden sıfır...

yanıt17
yanıt5
Siyah&Beyaz null:

aklımız fikrimiz pclige çalıştığı için hırsızlara dolandıricilara hayran kalıyor alkış tutuyorsun yazık

yanıt82
yanıt1
Siyah&Beyaz null:

firmada şeref varsa bu Acenteye zararı odetir ve bayiliğini iptal eder ama nerde

69
0
yanıtYanıtla
Tuncay:

babam hep derdi, ölen mi hakli ölduren mi,

yanıt7
yanıt0
Ugur Bülent Sahin:

Burası Türkiye!

43
4
yanıtYanıtla
habar mabar:

oda bi şeymi hürriyet gazetesi 4x4 araç çekilişte çıkan vatandaşa aynı terane

yanıt3
yanıt0
mehmet yıkılkan:

alırken neden bakmadın en azından gözle görülür yerlerde belli olur vidaları görebilirsin mesala

4
37
yanıtYanıtla
Serkan Hatipoglu:

Sıfır aracada güven yok bu memlekette yazık ya sen 1milyon 300 bin para ver araç kazalı çıksın bu bayinin elinden alınmalı bu görev böyle esnafı yaşatmamaları gerek

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title