Haberler

Öğrenci velisinden kadın öğretmene yumruklu saldırı

Güncelleme:

İstanbul Sarıyer'de bir öğretmen, akran zorbalığı nedeniyle uyardığı bir öğrencisinin velisi tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

Sarıyer'de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından okulda şiddete uğradı. Şiddet uygulayan veli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, şahsın öğretmene yumruk attığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

ÖĞRENCİ, "BANA NASIL DAVRANACAĞINIZI ÖĞRENECEKSİNİZ" DEYİP TEHDİT ETTİ

Olay, Sarıyer Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okulda görev alan öğretmen Necla Ö. akran zorbalığı yapan bir öğrencisini uyardı. Uyarı üzerine öğrencinin "Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz" diyerek öğretmeni tehdit ettiği öğretmenin ise, "Evladım ben senin öğretmeninim. Bu nasıl bir üslup?" diyerek uyardığı ileri sürüldü.

Sarıyer'de Öğretmene Şiddet

ÖĞRETMENE YUMRUK ATTI

Öğretmen Necla Ö., daha sonra öğrencinin babası Ali Ç.'yi okula çağırdı. Daha önce de okul öğretmenleri ve yöneticileri ile de tartışarak sorun çıkardığı ileri sürülen Ali Ç., okul koridorunda gördüğü öğretmen Nazlı Ö.'yü yumruk atarak yaraladı. Öğretmen aldığı darbe sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılırken iş göremezlik raporu verildiği öğrenildi.

Sarıyer'de Öğretmene Şiddet

VELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri ise konuya ilişkin çalışma başlatırken veli Ali Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan öğrencinin de benzer nedenlerden dolayı ara dönemde bulunduğu okula nakli yapıldığı ileri sürülürken öğretmenin darp edildiği anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası İstanbul Sarıyer Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Osman Caglar:

ilk okul dahil disiplin kurulları yeniden ve acilen aktif hale getirilsin artık.

702
10
yanıtYanıtla
Mert D:

Bence öğrenciyi değil babasını eğitmek lazım en baştan

665
12
yanıtYanıtla
Abs:

Bir öğretmene bir kadına yumruk atan babanın yetiştirdiği çocuk tabiki akran zorbalığı yapar. Bunlardan topluma fayda gelmez.

600
7
yanıtYanıtla
Fikret Duyar:

bu adamın dışarıda olmaması gerekir nasıl bir adalet bu kimse kanundan korkmuyor

422
7
yanıtYanıtla
Gökhan Gülmez:

yaradana sığınmış adam ))

8
267
yanıtYanıtla
Yasin Şimşek:

Çocuğun psikolojisi? Adı baba

132
5
yanıtYanıtla
Rıdvan Polat:

Öğrenci velisini şiddetle kınıyorum öğretmene de yazık olmuş en ağır cezayla cezalandırılması gerekiyor maalesef öyle bir duruma gelmiş ki öğrenciler öğretmenleri hiç takmıyor

117
1
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Ben sana Baba olamazsın demedim, adam olamazsın dedim.

110
1
yanıtYanıtla
hasmet burak:

mesela bu kişisiz, neden hala toplumda? her ne mazaret olursa olsun bu adamı ve bu adam gibileri vatabdaşlıktan çıkarmak gibi ağır cezalar verilse bu olayların önüne geçilir. öğretmenin arkası sağlam olsa bu kişisiz bunu yapabilir mi?

84
0
yanıtYanıtla
Davud Doğrucu:

Adalet olsa bu zorba tutuklu yargılanır ceza indirimi yapılmadan caza verilir ömür boyu kamusal alanlara girişi yasaklanır ama

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title