Haberler

Biri mezara diğeri hapse! Araba sevdası yüzünden baba katili oldu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yeni bir otomobil almak isteyen İbrahim Halil Öztunç, babasına ait araziyi krediye karşılık bankada ipotek ettirmek istedi. Bu talebi kabul edilmeyen Öztunç, tartıştığı babasını sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yeni bir otomobil almak için babasına ait araziyi krediye karşılık bankada ipotek ettirmek isteyen şahıs, tapuyu vermeyen babasını sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Çarşamba günü saat 17.45'te Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Uzun Çarşı Caddesi üzerinde yaşanan olayda Gaziantep'te yaşayan İbrahim Halil Öztunç, (31) yeni bir araç almak için kredi çekmeye karar verdi. Bankanın kredi vermek için ipotek istemesi üzerine Suruç'ta yaşayan babası Hüseyin Öztunç'u (64) arayarak 10 dönümlük arazisinin tapusunu istedi. İddiaya göre baba tapuyu vermeyeceğini söyledi.

Şanlıurfa'da Otomobil İçin Babasını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Yakalandı

EŞİYLE BİRLİKTE SURUÇ'A GİTTİ

İbrahim Halil Öztunç otomobiline binerek eşiyle birlikte Suruç'a gitti. Babasının da otomobile bindirip seyir halindeyken ikna etmeye çalıştı. Bir türlü babasını ikna edemeyen İbrahim Halil Öztunç, Uzun Çarşı Caddesi üzerinde aracını durdurdu. Otomobilden inen ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bıçağı çıkaran şahıs, babasını sırtından bıçakladı. Baba kanlar içerisinde yere yığılırken oğlu ise otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

Şanlıurfa'da Otomobil İçin Babasını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Yakalandı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ambulansla Suruç Devlet Hastanesine götürdü. Sırt bölgesine toplam 4 bıçak darbesi aldığı belirlenen baba, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BABA KATİLİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Vatandaşların bilgisine başvuran polis ekipleri İbrahim Halil Öztunç'un olay yerinden 27 U 3706 plakalı otomobili ile kaçtığını belirledi. Tüm ekiplere otomobil plakası ve kimlik bilgisi verilen şahıs, eşi ile birlikte Gaziantep'e kaçmaya çalışırken yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı ile eşi, adliyeye sevk edildi. Hüseyin Öztunç'un cesedi ise Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Baba Olaylar Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

Bordo Bere:

HER ZAMAN YAZIYORUM EVLENMEYIN COCUKTA YAPMAYIN

268
454
yanıtYanıtla
apolat:

keşke bunu babanda düşünseydi

yanıt1053
yanıt91
mehmet türkel:

apolat:muhteşem bir cevap tebrik ederim.

yanıt398
yanıt49
Yusuf Odemis:

Senin gibi çocuk kimse yapmasın Pembe Bere

yanıt207
yanıt25
GECELERİN YARGICI:

Apolat öyle ölmez füze atsaydın :D

yanıt168
yanıt17
BASRALI HASAN:

Apolat tebrik ederim taşı gediğine koymuşsun. Herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Sadece evlat değil. Mal, makam, para ,eş.

yanıt145
yanıt12
Erhan Hacifazlioglu:

Hangi dünya malı insanın ailesinden değerli olabilir. Çok yazık.

430
11
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bir babanın çocuğuna bırakacağı en büyük miras, güzel ahlaktır(hz. Muhammed) çocuklarımızın dünyalıklarıyla ilgilenmeliyiz, onlara iyi bir gelecek sağlamaya çalışmalıyız Allahın izniyle. ama daha önemlisi onlara sağlam bir iman ve güzel ahlak kazandırmaya çalışmaktır

406
17
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

sorry, yani babasımı suçlu oğlu onu öldürdüğü için? illahi dinmi gerekli dürüst olmak için? Her insanda doğasal bir adalet anlayışı yokmu? kitap nedir peygamber kimdir bilmeyen kızılderililer vermeyeni öldürdülermi?

yanıt16
yanıt62
Adsız biri:

Hapiste bol bol kullanırsın artık.kara cahil

294
5
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title