Haberler

TEM'de lüks otomobille düğün konvoyu terörü!

Güncelleme:

Kağıthane TEM Otoyolu Nurtepe bağlantı yolunda, düğün konvoyu yapan araçlar drift yaparak trafiği tehlikeye düşürdü.

İstanbul Kağıthane TEM otoyolu Nurtepe bağlantı yolunda lüks otomobillerden oluşan düğün konvoyunda, magandalar yolu trafiğe kapatarak dakikalarca "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yaptı. O anları kaydeden magandalar bir de sosyal medyadan yayınladı.

İstanbul TEM otoyolu Kağıthane Nurtepe bağlantı yolunda dün öğle saatlerinde bir çiftin düğünü için toplanan lüks otomobilli grup, salona gitmek için yola çıktı. Konvoy halinde ilerleyen grup, bir süre sonra Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde TEM otoyoluna saptı. Grup ilerlediği esnada içlerinden biri lüks otomobiliyle bağlantı yolunu trafiğe kapattı. Trafiği kesmesinin ardından maganda dakikalarca "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yaptı.

Kentte adeta terör estiren magandalar, o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin adeta altını üstüne getiren magandaların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Nurtepe Haberler

500

Yorumlar (16)

reis vedat teker:

eğitimsiz ve cahil toplumun eğlencesi düğün konvoyu yapmak, asker eğlencesi yapmak, havaya silah sıkmaktır. . .

12
0
yanıtYanıtla
PAŞA:

Düğün konvoyları yasaklanmalı. Kamusal alanda kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Düğününü düğün salonunda yapacaksın. biraz medeniyet, biraz insanlara saygı lütfen.

10
0
yanıtYanıtla
BalkanCi:

Bu cahil toplum kaderini hak ediyor.

9
1
yanıtYanıtla
Avrupada yasak:

düğün konvoyu, korna, silah atışı vb. düğün merasiminin aslı ile alakası olmayan hengamedir. Devlet harekete geçip yasaklamalı.

10
0
yanıtYanıtla
yani!!!:

cezalar loadingggg. . . . . . . . .

9
0
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

Ehliyetleri iki sene alinmali. . Para cezasi Trafikte asla caydirici degildir. .

5
0
yanıtYanıtla
RSD:

Cahillere araç yasaklansın

4
0
yanıtYanıtla
ad:

sonradan görünce böyle oluyor

4
0
yanıtYanıtla
Yilmaz:

Bu gibi hareket ve davranislar görgüsüzlügün ta kendisi bu gibi rezaletler yasaklanmali ve en agir cezalar verilmeliasayisten sorumlu Ic isleri bakanligi nerede ? Polis nerede ? insanlarin hayatini tehlikeye atiyorlar alin ehliyetini sökün Plakasini bir seneligine hadi bakalim bir daha yapsinlar göreyim utanmaz ahlaksizlar.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlar zengın cocuklar bunara bıse olmaz bunların dayıları vardır olan tofas bınen genclere olur adalet yok zaten

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title