Haberler

Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar ayda 1.5 tona yakın et yiyor

Güncelleme:

Irak'ın kuzeyinde yaşayan Diyarbakırlı Ahmet Akbey, hayatını vahşi hayvanlara adadı. Aslan bakıcısı Akbey'i aslan ve kaplanlarla güreşirken görenlerin yüreği ağzına geliyor. Aslanların her biri günlük 16 kilogram et yiyor.

Diyarbakırlı Ahmet Akbey'in, Irak'ın kuzeyinde bulunan Duhok'ta evde beslediği aslanlarına ilgisi görenleri şaşırtıyor. Aslan terbiyecisi olarak bilinen Akbey'in gövde gösterisi yaparak sosyal medyada paylaştığı görüntüler kimileri tarafından beğeni alırken, kimileri tarafından şaşkınlıkla izleniyor.

AYDA 1.5 TONA YAKIN ET YİYORLAR

Ayda 1.5 tona yakın et yiyen vahşi hayvanlarıyla sarma dolaş bahçede oynayan Akbey'in, evlatları gibi baktığı aslanların yanı sıra kaplanlarla da arası iyi. Akbey yaptığı açıklamada herkes için vahşi, kendisi için can dostu olan 3 yavrusu olduğunu söyledi.

Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar ayda 1.5 tona yakın et yiyor

BUGÜNE KADAR HERHANGİ BİR ZARAR VERMEDİLER

Yaklaşık 4.5 yıldır aslanlara baktığını kaydeden Akbey, Irak'ta evde bakmak yasal olduğu için onlarla vakit geçirmeyi sevdiğini, her birinin günlük 16 kilogram et yediğini, bakımlarının her gün yapıldığını vurgulayarak kendisine bu güne kadar zarar vermediklerini aktardı.

Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar ayda 1.5 tona yakın et yiyor

Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar ayda 1.5 tona yakın et yiyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Duhok Irak Haberler

500

Yorumlar (6)

virtueslife:

Buraya yazıyorum Umarım söylediklerim yaşanmaz.Bu doğanın canlıları nasıl evrimleştiyse o şekilde yaşarlar.Ve bu beslediğin aslanlar tarafından umarım saldırıya uğramazsın ki benim tahminim aksini söylüyor.Çok terbiyeci gördü bu dünya.

174
25
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Nasıl "evrimleşmiş" olduklarına dair birde kanıt sunarsan seviniriz. Aslan yada herhangi bir canlıya ait "ara geçiş formu" mu var!? Yada, bir hayat sahibi olmayan, akılsız şuursuz atomlardan, organizmalarin kendi kendine oluştuğuna dair bilimsel bir kanıt mı var!?

yanıt118
yanıt36
Ben Ekonomistim:

Çok hayırsever bir müslümanmiş.

70
14
yanıtYanıtla
KARAYEL:

kanimca sende olsalar cokdan ikisinide kesip eti fakir fukaraya dagitmisdin.

yanıt6
yanıt1
Fatih Erdem:

Hayvanın doğasında parçalama ve öldürme var fazla yakınlaşma sonu trajedi ile biten bir sonla bitmeden bu yakınlaşmaya son vermeli ben şimdiden uyarayım.

66
4
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Dayi oğli o aslanları aç bırakma senide yerler vallah :))))

42
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title