Haberler

Kazıdıkları çukura düştüler

Güncelleme:

Kazıdıkları çukura düştüler Kapatmadıkları çukura hem vatandaşların, hem müteahhit firmanın araçları düştüTEKİRDAĞ Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kapatmadıkları çukura hem vatandaşların, hem müteahhit firmanın araçları düştü.

Kazıdıkları çukura düştüler

Kapatmadıkları çukura hem vatandaşların, hem müteahhit firmanın araçları düştü

TEKİRDAĞ Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kapatmadıkları çukura hem vatandaşların, hem müteahhit firmanın araçları düştü.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ tarafından Atatürk Caddesi'nin ardından Öztrak Caddesi'nde yapılan alt yapı ve üst çalışmaları çerçevesinde müteahhit firmanın dikkatsizliği sürücüleri çileden çıkarıyor. Daha önce Atatürk Caddesi'nde olduğu gibi çalışma alanları kapatılmayarak önlem alınmayan yerlere saplanan araçlarda büyük çaplı hasar meydana gelirken, benzer bir olay da dün Öztrak Caddesi'nde yaşandı.

Salı sabah saatlerinde 2 araç Öztrak Caddesi'nde önlem alınmayan alanda çukura saplanırken, taşeron müteahhit firmanın aracının da benzer şekilde çukura düşmesi sonrası araçlar kepçe yardımıyla çekildi. Önlem alınmadan gelişigüzel çalışmalar karşısında yetkililerin de bunu görmezlikten geldiklerini, zaten keşmekeşe dönen şehir trafiğinin bu şekilde felç edildiğini belirten araç sürücüleri ve bazı vatandaşlar, "Eğer bir alanda çalışma yapılıyor ise burası çalışma bitene kadar kapatılmalı ki araçlar burayı açık yol zannedip buraya girmesinler, bu manzaralar da yaşanmasın. Ne müteahhit firma yolları, ne de yetkililer müteahhit firmayı kontrol etmeyince maalesef Çerkezköy'de bu görüntüleri görmeye devam ediyoruz" diyerek tepki gösterdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Atatürk Caddesi Çerkezköy Tekirdağ Tragger 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title