Haberler

Kadıköy'de yangın paniği! Mahsur kalanları itfaiye kurtardı

Güncelleme:

Kadıköy'de yangın paniği! Mahsur kalanları itfaiye kurtardı Kadıköy'de 3 katlı bir apartmanın en üst katında yangın çıktı.

Kadıköy'de yangın paniği! Mahsur kalanları itfaiye kurtardı

İSTANBUL - Kadıköy'de 3 katlı bir apartmanın en üst katında yangın çıktı. Binaya dolan duman nedeniyle evinin balkonunda mahsur kalan 1kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye olay, Kadıköy Suadiye'de Kuru Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın en üst katında trafo kablolarından dolayı yangın çıktı. Apartmanın en üst katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, mahsur kalan bir vatandaşı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Acil servis ekipleri dumandan etkilenen vatandaşa olay yerinde müdahale ederek çevredeki Hastaneye kaldırıldı.

Yangının çıktığı binada oturan Yıldız Boğaç, Binada bulunan elektrik kablolarından yangın çıktı. En üst katta oturan komşumuzu itfaiye ekipleri kurtardı. Bende köpeğimi alarak binadan çıktım" dedi.

Polis ekipleri yangın nedeniyle soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suadiye İtfaiye Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title