Haberler

İstinaf Mahkemesi Sevgilisini Döven Onur Özbizerdik'in Cezasını Onadı!

Güncelleme:

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik'in, sevgilisi Melis Çakır'ı dövdüğü gerekçesiyle aldığı 7 yıl 6 ay hapis cezası İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik'e, sevgilisi Melis Çakır'ı dövdüğü gerekçesiyle "kasten yaralama" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası onandı.

İSTİNAF MAHKEMESİ BAŞVURUYU KARAR BAĞLADI

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesi, Melis Çakır'ın darbedilmesine ilişkin İstanbul 71. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından İsmail Onur Özbizerdik'e verilen 7 yıl 6 ay ile diğer sanık Adil Cesur'un çarptırıldığı 4 yıl 2 aylık hapis cezalarına ilişkin yapılan istinaf başvurularını karara bağladı.

Dairenin, dosya üzerinden yaptığı incelemenin ardından verdiği kararında, yerel mahkemenin hükmünde usul ve esasa ilişkin herhangi bir hukuka aykırılık ile delillerde ve işlemlerde herhangi bir eksiklik bulunmadığı, ispat bakımından da değerlendirmenin yerinde olduğu belirtildi.

HAPİS CEZALARI ONANMIŞ OLDU

Yerel mahkemenin kararının doğru olarak nitelendirildiği ifade edilen kararda, cezaların kanuni bağlamda uygulandığı, bu nedenle sanıkların yaptığı istinaf başvurusunun esastan reddine karar verildiği vurgulandı.

Dairenin oy birliğiyle kesin olmak üzere aldığı karar kapsamında, sanıklar Özbizerdik ile Cesur'un hapis cezaları onanmış oldu.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Alaattin Çakıcı Onur Özbizerdik Adil Cesur İstanbul 3. Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500

Yorumlar (11)

Ahmet:

7 sene çok kardeşim hayırdır ya. Tecavüzcülere vermiyorsunuz 7 sene !

2
3
yanıtYanıtla
battal gazi:

bir seneye kalmaz çıkar dışarı ve yine masum bir insanın canına kıyınca medyada haber olur ama iş işten geçince ne yapsanız da boş artık

3
1
yanıtYanıtla
CONI:

Az bile cikmamali bu tipler

1
1
yanıtYanıtla
tanju:

yedi sene vermişler üç te birini yatar çıkar gene devam eder pisliklerine

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hadi bu adam için de idam gelsin diye bağırsanıza akkoyunlar

0
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

Bu adamın Çakıcı ile düşman olduğunu bile bile üvey oğlu denilip Çakıcı''nın adının karıştırılmasına hiç anlam veremedim.

0
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Şimdi yine yalandan yere yalaklık olsun diye bağırır mahkemede bu tek hücreli amip "tayyip erdoğan"düşmanları diye,bu gerzek anca karı kız dövüp garsonlara artistik yapabilir başka bir numarası yok yiyorsa sarallardan şirinlerden yada şahinlerden birine salça olsaya:))

0
0
yanıtYanıtla
Turk:

Yaşasın adalet benim devletimin polisinin yanında gazetecilere artislik yapma kimsin sen endi ne oldu yat yat yat içerde

0
0
yanıtYanıtla
KEKOVALI:

ANCAK KADIN VE KIZLARI DÖVERSİNİZ AYAKLARINA SIKARSINIZ , ÜNLÜ BİR TÜRKÜCÜ VARDI ODA TOPULKLARINA SIKTIRIYORDU HUZURSUZLUK YAPARSINIZ , KENDİNİZİ KRAL ZANNEDERSİNİZ EŞKİYASINIZ OĞLUM SİZ EŞKİYA SONRADA BİRİ ÇIKAR SİZE SIKAR OLDUĞUNUZ YERDE KALIRSINIZ , , , ASIN BUNLARI YAŞATMAYIN

0
0
yanıtYanıtla
ZORRO:

DEVLET NERDE BU TİPLER DIŞARDA TUTULMAMALI

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title