Haberler

İp atlarken düşen genç kızın hazin sonu! Kurtarılamadı

Güncelleme:

Samsun'da evinin önünde ip atlarken düşen genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Samsun'un Terme ilçesinin Taşpınar Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olayda 22 yaşındaki Sinem Gürgün evinin önünde ip atlarken düştü.

KURTARILAMADI

Yaralanan genç kız Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gürgün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç kızdan geriye umut dolu bu kareler kaldı;

İp atlarken düşen genç kızın hazin sonu! Kurtarılamadı

İp atlarken düşen genç kızın hazin sonu! Kurtarılamadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Taşpınar Samsun Terme Haberler

500

Yorumlar (32)

Terme:

Bilip bilmeden konuşmayın, haberde de hata var, ölüm sebebi düşmesi değil, kardeşimiz zayıflamak için ip atlarken aşırı efor sarfettiği için kalp krizi geçirerek vefaat etti. Düşerek ölmedi yani, kalp krizi sebebiyle düştü. Saçma sapan yorum yapmayın, sporda koşarken kalp krizi geçirmekle aynı şey kardeşimizin yaşadığı. Haber kaynağında bir yanlış anlama var sadece.

34
1
yanıtYanıtla
XXX:

Kardeşim bu millet öküzün altında buzağı arıyor. Yok niye ip atladı yok öldürüldü herşey de bir kötülük arayan toplum. Halbuki doğal bir kaza da olabilir ip atlamak yasak mı? İnsanlar acıları ilemi uğraşsın yoksa bu tip günah keçisi arayanlarlamı? Allah rahmet eylesin. Ailesine sabrı cemil versin.

yanıt3
yanıt0
LİDER 21:

TERME,ye cevaben.. ümmet anlayışı , hepimizin evladı. Yeri cennet mekanı olsun inşallah. Saçma sapan konuşma. Vefat edene dua ediyorlar. Öyle veya böyle vefat etmişse ne farkeder. Sadece haberi okuyunca üzüldük. O kirli dilini düzelten çıkar.

yanıt1
yanıt4
Basralı Hasan:

Haberi sadece yüzeysel bir bilgi ile daha doğrusu veriler kesin doğru mu bilmeden ahkam kesmek ne kadar yanlış. Kızın ölüm nedeni ne olursa olsun hemen niye ip atladı yok öldürüldü mü? Yok samsun da ise kesinlikle cinayet diye bir sürü saldırgan ve kötü zan edenler maalesef çok. Biraz birbirimizi sevmeyi öğrensek daha kardeşçe yaşamak mümkün olur diye düşünüyorum. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır cemil versin. Yorumlardaki iğrenç saldırgan tavırlar aslında o kişinin zavallı bir insan olduğunun göstergesidir. Güçsüz insanların en ilk yaptığı eylem küfür,hakaret , tehditler den ibarettir. Allah ıslah etsin.

yanıt0
yanıt0
23 EL AZİZ:

Evladımıza mevlâm rahmet eyleye. Yakınlarına sabır vere.Evlat acısı çok zordur , Rahmetli babamın mezar taşına vasiyetini yazdırmıştım. " Ecel gelmişse bu cane baş ağrısı bahane, mezar taşıma yazsınlar, bugün bana yarın sana." Maalesef insanların bir bölümü kusur arama uzmanı olmuş. Sanki kırıcı konuşmak için bahane arıyorlar. Haber kaynağında doğrudan başka ne varki. Spor yaparken, düşüp vefat etmiş evladımız tabiiki bir sebebe dayandırıyor Mevlâm. Bu TERME,midir nedir.. inanın boş gezenin boş kalfası. Akıllı ol boş beleş konuşma.

yanıt1
yanıt0
aycan:

kuzum yaaa vade yetti ne yapsa bahaneee . . allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

27
2
yanıtYanıtla
dua:

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun.

25
3
yanıtYanıtla
ADAM:

22 yaşındaki kız ip mi atlar hikaye hiç inandırıcı gelmedi araştırılmalı

15
11
yanıtYanıtla
Hamdi:

Olabilir niye insanın ip atlaması için belirli bir yaşdan sonra yasak mı? Kaldı ki her doğal kazalar da artık araştılıyor. Biraz da birbirimize güvenelim.

yanıt6
yanıt0
yusufcuk:

Allah rahmet eylesin. Yarın bize ne olacağını bilmiyoruz, her an hazırlıklı olmak lazım ölüme aslında. Çünkü ölüm gerçek yaşam bir rüya.

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title