Haberler

"Gel gezelim" deyip çağırdığı eşini eşarpla boğarak öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet verildi

Güncelleme:

Isparta'da 2018'de boşanma aşamasında olduğu eşini "Gel gezelim" diyerek çağıran ve eşarpla boğarak öldüren şahıs, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Isparta'da yaklaşık 2 yıl önce eşi Ümmühan Taşpınar'ı eşarpla boğarak öldüren Ferhat Taşpınar'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

İNDİRİM UYGULANMADI

Isparta'da 15 Ekim 2018 tarihinde tartıştığı eşi Ümmühan Taşpınar'ı (22) eşarpla boğarak öldüren sanık Ferhat Taşpınar'ın (25) yargılanmasına Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Son duruşmaya Ferhat Taşpınar ve avukatı ile Ümmühan Taşpınar'ın babası Yakup Şahin katıldı. Duruşmada son söz olarak "Takdir mahkemenindir" diyen sanık Ferhat Taşpınar'a mahkemeye heyeti, 'kasten adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Sanığın cezasında ise herhangi bir indirim uygulanmadı.

NE OLMUŞTU?

Isparta'da kamyon şoförlüğü yapan Ferhat Taşpınar, 15 Ekim 2018'de konuşmak için arabayla Keçiborlu-Dinar yol ayrımına götürdüğü eşi Ümmühan Taşpınar'ı tartışma sonucunda eşarpla boğarak öldürmüştü. Ertesi gün Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşi için kayıp başvurusunda bulunan Ferhat Taşpınar, çelişkili ifadelerinin ardından suçunu itiraf etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Taşpınar Isparta 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

SUSKUN:

sizden ricam haberciler aynı sözleri alt alta yazarak lafı uzatmayın ne olmuştu ne olmuştu hep aynı kelime açıklama yaparken biraz daha detay girin hep aynı kelimeleri beyan etmeyin.

16
0
yanıtYanıtla
Uzunmasil:

Ya Allah askina Ülkemize ne oluyor bu Millet hepmi Kafayi yedi bund 15- 20 sene önce böyle seler duyulmuyordu bütün Pislik bizdemi cikacak ya Hayvana eziyet bizde , Kadina eziyet bizde , Cocuga eziyet bizde , Dogaya eziyet bizde, inanin sokdayim bazen Insanligimdan utaniyorum bazen ya. Bunun artik bence Maddi sikintiylan alaksi yok .

10
0
yanıtYanıtla
kamıl:

iyi oy vrin

yanıt1
yanıt0
Burak:

20 sene evvel ahlakli toplum vardi...artik dini toplum oldugunu sanan sahtekarlar var fark bu

yanıt4
yanıt0
adalet:

kadınlar öldürülmesin geç gelen adalet adalet değildir bunca kadın öldürüldükten sonra daha yeni mi geliyor müebbet kadın yardım isterken çığlığını kimse duymuyor bir şeyler olmadan önce önlem almak bu kadar mı zor? kadın cinayaeti türkiyenin kanayan yarasıdır

7
1
yanıtYanıtla
Merve61:

Herkes kafayı sıyırdı. Normal merhametli insanlara muhtacız resmen.

3
0
yanıtYanıtla
Nilay:

Corona Insaallah boyle pisikopatlari temizlesin ...Hapisanede belki bulasirda Kurtuluruz bu mikroplardan ..

0
0
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

ömür boyu verdiğimiz vergilerle ekmek elden su gölden bedava sefa sürecek bumu ceza. . . . . idam şart.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title