Haberler

Cinnet Getiren Damat, Akrabalarına Kurşun Yağdırdı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da cinnet getiren damat; kayınbabasını, kayınbiraderini ve karısının amcasının oğlunu silahla vurarak öldürdü, bir kayınbiraderini ise ağır yaraladı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde cinnet getiren damat kayınbabası ile kayınbiraderi ve amcasının oğlunu silahla vurarak öldürürken, bir kayınbiraderini ise ağır yaraladı.

CİNNET GETİREN DAMAT, KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Karabaş kırsal Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Seydi A. tartıştığı kayınbabası Ömer Aslan, kayınbiraderleri Hacı Aslan, Kadir Aslan ve amcasının oğlu Mehmet Aslan'a kurşun yağdırdı. Silahla vurulan Ömer Aslan olay yerinde hayatını kaybederken Hacı Aslan, Kadir Aslan ve Mehmet Aslan ise ağır yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Hacı Aslan ve Mehmet Aslan da hayatını kaybetti. Kadir Aslan'ın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Yaşanan kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda jandarma sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (8)

Hakkı Dayı:

17 yılda toplumun geldiği noktaya bakın,,saygı sevgi dibe vurmuş durumda.

13
13
yanıtYanıtla
Kelay nak Sözmen:

Yabancıysan Urfalılarla anlaşmak kolay.Ama asla kız alıp vermiyeceksin...Dedikoduları hiç bitmiyor.Ama hiiiç...Zaten akrabalar birbirine kız alıp veriyor.Genç kız varsa,eğer yaşı yakın amcaoğluda varsa kız onun hakkı.İlişkiler iyice laçkalaşıyor.Vur, kır,öldür...Bir ceviz kabuğundan çıkan dedikodu için 6 ay kavga ediliyor..Maalesef...

9
5
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Akrabalarına kurşun yağdırdı yazısını okuyunca direk urfa dedim ki tahmininde doğru çıktı,bu kadar akrabalarını öldürmekten hoşlanan başka sığır bir şehir daha yok çünkü gerçi bu sefer arazi anlaşmazlığı değil hayret:)

6
5
yanıtYanıtla
adem:

yahu bu cınet gecıren hep dogulu oluyor neden acaba

2
5
yanıtYanıtla
hidayet:

şeytan bir yuvanın kurulmaması için türlü engeller çıkartır. . nişanda eşyada takıda düğünde bunu görmek mümkün. . bunu başaramayınca bu sefer kurulan yuvanın yıkımı için mücadele eder. . . haberde gördük. . şeytanın işi bu. . ALLAH böylesi sonlardan bizi ve ailemizi şeytanın şerrinden korusun. . .

6
0
yanıtYanıtla
Vrl:

Ah be aslanım. Ne yaptılar da seni bu kadar delirttiler?

1
3
yanıtYanıtla
kovaçeviç:

Marketlerde poşetler ücretli olduktan sonra daha da artmaya başladı bu olaylar.

yanıt3
yanıt3
memooooo:

allah sabır versin inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title