Haberler

İş Adamı Erdal Acar'ın Korumaları 2 Kardeşi Kurşun Yağmuruna Tuttu

Güncelleme:

İş adamı Erdal Acar'ın adamları tarafından Beykoz'da sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan 2 kardeşten biri hayatını kaybetti.

İstanbul Beykoz'da sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan 2 kardeşten biri öldü diğeri ağır yaralandı. Olay sonrası kaçan üç saldırganın ise polis tarafından kimlikleri belirlendi. Firari şüphelilerin ikisinin, işadamı Erdal Acar'ın yanında şoför ve koruma olarak çalıştıkları iddia edildi. Yetkililer şüphelileri yakalamak için operasyonlarını sürdürürken, olayın nedeni araştırılıyor.

9 KUŞUN İSABET EDEN KARAKAYA ÖLDÜ

Beykoz, Çiğdem Mahallesi, Karagöz Sırtı Caddesi üzerinde dün gece saat 01.00 sıralarında silahlı 3 kişi, Ercan Karakaya (34) ile kardeşi Deniz Karakaya'ya silahlı saldırı düzenledi. Kurşun yağmuruna tutulan 2 kardeşten 9 kurşunun isabet ettiği Ercan Karakaya, olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Deniz Karakaya ağır şekilde yaralandı. Saldırganlar ise olay yerine geldikleri otomobille kaçtı.

ADAM YARALAMA SABIKASI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada, olayda hayatını kaybeden Ercan Karakaya'nın daha önceden yaralama ve genel güvenliği tehlikeye düşürmek suçlarından, yaralı kardeşi Deniz Karakaya'nın ise ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından polise geliş kayıtları bulunduğu tespit edildi.

SALDIRGANLAR ERDAL ACAR'IN KORUMALARI

Polis, yaptığı çalışmalarda kısa süre içinde saldırganların kimliğini belirledi. Şüphelilerin, Serkan A. (31), Serdar A. (29) ve Erdal Ö. (27) olduğu belirlendi. Saldırganlardan Serdar A. ile Erdal Ö.'nün işadamı Erdal Acar'ın yanında şoför ve güvenlik elemanı olarak çalıştıkları öğrenildi. Polis, şüphelileri yakalamak için harekete geçerken, saldırının nedenini de araştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Deniz Karakaya Erdal Acar Beykoz 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (33)

özeleştiri:

ülkemizde artık mafyalar cırıt atıyor . biri cıkıyor yok oluk oluk kan akacak diyip miting yapıyor biri cıkıp kurşun yagdırıp insan öldürüyor . . daha ne günler bizi bekliyor bilmiyor bilmiyoruz. . biz sade vatandaşların hali ne olacak merak ediyorum. . avrupaya yerleşelim dedik onlarda bizi kabul etmiyor. . cocuklarımıda artık bu orman kanunun gecerli oldugu ülkede bırakmak istemiyorum . nasıl bir yol izleyelimki

40
2
yanıtYanıtla
Erkan:

AKP''nin adaleti bu işte. yarım sıranın kimde olacağı hiç belli değil.

18
8
yanıtYanıtla
baskan28:

hayy akp kadar kafanıza taş düşsün.

11
12
yanıtYanıtla
selva:

dizileri izleyin hicbir ülkede bu kadar mafyacılıgı ön plana cıkarıp dizi yapan bir ülke göremesiniz. özeliklede dizilerde dikkat edin hep laz mafyaları var. neden. . ? cok şaşkınım dizileri izleyip cözümleme yapmanızı öneririm

21
2
yanıtYanıtla
sinan:

emri veren belli ancak adalet yok ki

19
2
yanıtYanıtla
YUSUF:

AKP bu tür mafya adamlarını besliyor

16
4
yanıtYanıtla
.:

he çok biliyon ameke

yanıt3
yanıt15
AKEPENİN SAÇMA SAPA N İŞLERİ:

iş adamı değil iş haydutu pislik heriflar bunlar .

19
0
yanıtYanıtla
filiz:

adliyeler kapansın artık bence . . orman kanunlarının gecerli oldugu ülkeye döndük. . avrupada bizi almıyor . biz kendi halinde sıradan vatandaşklar ne yapmalı . . ? fikiri olan varmıdır. . bende cocugumun artık bu ülkede kalmasını istemiyorum . . ölürsem gözüm arkada kalacak böyle bir ortamda

18
1
yanıtYanıtla
ellidokuz:

erdal acarın haberi olmadan kuş vuramaz bunlar.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title