Haberler

Frene bile basmayan vicdansız sürücü gence çarpıp böyle kaçtı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta bir restorandan yemek aldıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan gence, süratli bir şekilde seyreden otomobil çarptı. Dehşet anları kameralara yansırken, çarpmadan sonra frene bile basmadan kaçan vicdansız sürücü Ortaköy'de vatandaşların müdahale etmesi nedeniyle aracını terk etti. Sürücü daha sonra teslim oldu.

Beşiktaş Yıldız Mahallesi Çırağan Caddesi üzerinde geçtiğimiz sene 15 Ocak Çarşamba günü saat 12.40 sıralarında meydana gelen feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

HAVADA TAKLALAR ATTI

Öğle saatlerinde cadde üzerindeki bir restorana giren Suriye uyruklu Ali Al Muhammed, yemek aldıktan sonra dışarıya çıktı. Gence kaldırımdan inerek yolun karşısına geçmek istediği esnada süratli bir şekilde seyreden otomobilin sürücüsü sert bir şekilde çarptı. Çarpma sonucu havada taklalar atan genç yere savrulurken, frene bile basmayan vicdansız sürücü kaçmaya başladı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olayı ve aracın kaçtığını gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, kaçan aracı yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalar sürdüğü esnada sürücü, Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde vatandaşların müdahale etmesi sonucu aracından inerek kayıplara karıştı. Dehşet anları mobese kameralarına saniye saniye yansıdı.

KAZA ANI KAMERADA

Görüntülerde, sürücü cadde üzerinde süratli bir şekilde seyrediyor. O esnada restorandan yemek alan genç ise kaldırımdan yola iniyor. Gence yolun karşısına geçeceği esnada otomobil çarpıyor. Genç takla atan genç yere savruluyor. Sürücü ise hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Kazayı gören vatandaşlar koşarak olay yerine geliyor. Yaralının başında toplanan vatandaşlar gence yardım etmeye çalışıyor. Kaza nedeniyle trafik durma noktasına geliyor. Genç taburcu edildi, sürücü ise teslim oldu.

SERBEST BIRAKILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ise ağır yaralı Ali Al Muhammed'i yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Gencin hastanede devam eden tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Öte yandan vatandaşların müdahalesi sonrası kaçan sürücünün bir süre sonra emniyete gelerek teslim olduğu öğrenildi. Adli ve idari işlemleri yapılan sürücünün savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yıldız Mahallesi Beşiktaş 3. Sayfa Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500

Yorumlar (15)

İVAN DİVANDAKOR:

yaya kardeşin ne yaptığını anlayan beri gelsin. resmen arabanın üstüne atlamış. madem yolda sallana sallana gidiyorsun ne diye arkadan gelen arabanın üstüne atlıyorsun. yayanın siparişlerini de alıp götürmüş araba bu arada. bir diğer merak konusu da; onları yiyip mi teslim oldu acaba? yemediyse ne yaptı? siparişe takıldım ben.

3
3
yanıtYanıtla
beri geldim:

ben anladım yaya yola kontrolsuz çıkıyor ve yaya geçidini kullanmıyor, yolun ortasına gelince karşıdan gelen araçtan ürküp geri adım atıyor, geriye gidince de diğer araç çarpıyor kusur yaya geçidini kullanmayan ve yola kontrolsuz çıkan yayada

yanıt2
yanıt0
Serhat:

Zaten serbest bırakırlar niye kaçıyorsunki

6
0
yanıtYanıtla
CORÇ:

YAYA DA MAŞALLAH ÇAPRAZ ÇAPRAZ YÜRÜYOR YOLUN TADINI ÇIKARIYOR. YA OLDUĞUN YERDE DİREK GEÇERSİN YADA BULUNDUĞUN KALDIRIMDA İLERLEYİP İLERDEN GEÇERSİN. DİREK YOLA ÇIKIP ÇAPRAZ YÜRÜYEREK VAKİT GEÇİRE GEÇİRE YÜRÜMEK NEDİR! EDEN BULUR. KİMSE KUSURA BAKMASIN.

3
2
yanıtYanıtla
CORÇ:

AYRICA ARABANIN ÖNÜNE KENDİ ATLAMIŞ. DURDUK YERE KORKUP GERİ ADIM YAPMIŞ. KORKACAKTIN ORADA NE İŞİN VAR.

yanıt1
yanıt0
önemli degil:

o yolun hiz siniri 30. . araclar neden hizin iki katini gidiyor (görüntü onu gösteriyor) arti kazazede neden taksi geldiginde geri adim atiyor?yayanin ne yaptigi önemli degil aslinda. . 30 kilometreyle gidilse orada o kaza olmazdisuc tamamen sürücünün. yaris pisti sanmis herhalde. arkadan gelen beyaz arabanin hizindan belli kimsenin oradaki hiz sinirina uymadigi

0
0
yanıtYanıtla
DSD:

TAKSI gecerken cocuk bı anda gerıye dogru attı kendını taksıden bırı bı semı yaptı acaba coccuk refleks ıle gerı attı kendını gıbı gozukuyor

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

araç hızlı gidiyor hatalı. kaçmış yine hatalı. savcı serbest bırakmakla yanlış karar vermiş. zaten adalet sıfır.

0
0
yanıtYanıtla
neden:

hayır neden geri manevra yaptın ki sen orda ters yöndeki arabın önüne. geçmiş olsun.

0
0
yanıtYanıtla
adem:

benim anlamadığım arabanın bi suçu yokki adam yolun ortasında birden geri adım atıyor dikkatli izlerseniz görürsünüz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title