Haberler

Aydın'da İki Trafik Kazası: 4 Ölü, 14 Yaralı

Güncelleme:

Aydın'da meydana biri 10 aracın karıştığı zincirleme kaza olmak üzere, iki ayrı trafik kazasında 4 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Aydın'da hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen, diğeri ise 10 aracın karıştığı zincirleme iki ayrı trafik kazasında toplam 4 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

HAFİF TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞTI

Alınan bilgiye göre, Aydın- Muğla karayolu kenarındanki düğün salonundan ana yola çıkmak isteyen Rasim Yıldız yönetimindeki 09 JB 163 plakalı otomobille, Muğla istikametine gitmekte olan İsmail Ünlü'nün kullandığı 26 E 4146 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

ARAÇLAR 30 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle araçlar yaklaşık 30 metre sürüklenirken 09 JB 163 plakalı otomobilde şoförle birlikte yolcu olarak bulunan Hatice Yıldız ve Şengül Evyak olay yerinde hayatını kaybetti. 26 E 4146 plakalı araç içerisinde şoförle birlikte yaralanan Gülser, Taner, Malik Ünlü ise ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

YAKINLARI İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Hayatını kaybedenlerin olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü. Bir süre trafiğe kapalı olan yol, daha sonra ulaşıma açıldı.

KAZADA 15 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Aydın-Denizli karayolu Atça Mahallesi yakınlarında da, havanın yağışlı olması dolayısıyla 15 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

YARALILARA EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen AFAD, polis ve sağlık ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralılara müdahale etti.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 10 KİŞİ YARALANDI

Kazada, Mehmet Güroğlu yönetimindeki 09 Y 5077 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Korcan Nalbantoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan 10 kişi ise ambulansla çevre hastanelere kaldırılırken, bir süre trafiğe kapalı olan yol daha sonra ulaşıma açıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Rasim Yıldız İsmail Ünlü Muğla Aydın 3. Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title