Haberler

15 Yaşındaki Kızı, Koca Kurbanı Olan Kadını "Eve Gelme" Demek İçin Aramış

Güncelleme:

Avcılar'da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen Ayşegül Çelik'in 15 yaşındaki kızının, annesini "Eve gelme" diye uyarmak için aradığı, ancak Çelik'in telefonu açmadığı ortaya çıktı.

Avcılar'da dün Mehmet Reşit Çelik (40) boşanma aşamasında olduğu Ayşegül Çelik'i sokak ortasında, kayınvalidesi Fehime Küçük'ü (58) de evinde silahla vuruldu. Başından vurulan Fehime Küçük hayatını kaybederken, Ayşegül Çelik ağır yaralandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan 2 çocuk annesi Ayşegül Çelik daha sonra hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ayşegül Çelik ve annesi Fehime Küçük'ün cenazeleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada işlemleri tamamlanan cenazeler yakınları tarafından teslim alındı.

OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜ İÇİN ERKEN AYRILMIŞ

15 ve 2 yaşında 2 çocukları olan çiftin yaklaşık 2 senedir ayrı yaşadıkları ve boşanma aşamasında oldukları belirtildi. Atatürk Ortaokulu'nda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ayşegül Çelik'in 2 yaşındaki oğlunun 3 gün sonraki doğum günü hazırlığı için o gün okuldan erken ayrıldığı öğrenildi. Mehmet Reşit Çelik eve giderek kayınvalidesini 15 yaşındaki kızı Ç.Ç.'nin gözü önünde silahla vurarak öldürdü. Baba Çelik ise daha sonra evden ayrıldı.

ANNESİNİ UYARMAK İÇİN ARAMIŞ

İddiaya göre anneannesi gözleri önünde vurulan 15 yaşındaki Ç.Ç annesini uyarmak ve eve gelmemesini söylemek için telefonla aradı. Ancak anne Ayşegül Çelik telefonu açmadı. Baba Çelik sokak üzerinde gördüğü anne Çelik 'i göğsünden 3 mermiyle vurdu. Ayşegül Çelik tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Ayşegül Çelik Mehmet Reşit 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (27)

bahar:

erkekler sız ne kadar malsınız KADINLAR sızın malınız degıl bı yetmedı kafanız bı basmadı ayrıca erkeklerın hepsını kadınlar yetıstırıyor kadınları cahıl bırakmayınkı bole domuzlar turemesın

49
9
yanıtYanıtla
zamen:

siz kadınlar daha da malsınız siz bayanlar kocalarınızı sahip cıkın sevin ki onlarda size birazcık iyi davranır

yanıt10
yanıt32
....:

ZAMEN denen insan müsvettesi sen bu olayda yaşananlar neler biliyon mu kadının hikayesini ben biliyorum kocası çalışmıyor evine çocuğuna bakmıyor karısını aldatıyor erkeklik görevlerini yerine getirmiyor karısı boşanmak isteyince de onları öldürüyor :( siz her boku yiyip bide üstüne evde iyi hizmet edilmesini mi istiyorsunuz? lanet olsun senin gibi düşünen zavallılara

yanıt7
yanıt0
yediremiyorlar:

yediremiyorlar kendilerine ayrılıgı çünkü kadınsız bir hiçler

yanıt0
yanıt0
ÇARŞAFINA MEFTUN:

ALLAHIN KANUNU ŞERİAT GELİNCE GELİRSE BÖYLE ŞEYLERDE ORTADAN KALKACAK HAMDOLSUN

12
12
yanıtYanıtla
cosmos:

kesin bir şey vardır

3
17
yanıtYanıtla
YAZIK YAZIK:

tam da senin fikrin aydınlatır olayı. DANGALAK

yanıt6
yanıt1
bilirkişi:

ne olabilir ki insanın insanı öldürmesini onaylayacak senin beyin ölümün gerçekleşmiş başımız sağolsun

yanıt5
yanıt1
vatansever:

Allah bin türlü belanı veriri inşallah senin gibi adamların senin gibi baba müsfettelerinin bi kurşunda kendi kafana sıksaydın bari o işe yaramaz hayatının bedeninin bu dünya için bir anlamı yok çünkü aşağılık adam yazık o yavrucaklara vebalini diğer tarafta nasıl vereceksin bakalım

18
0
yanıtYanıtla
Kağan Tigin:

Daha bugün cuma vaazinde anlatıldı: öfkenize hakim olun , ağır cezası vardır. Eğer kendi öfkenize güvenmiyorsanız mutfağınızda meyve bıçağı bile bulundurmayın dendi. Aslında kültürümüz bize güzel şeyler öğretiyor ama okuyan yokki.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title