Haberler

Kızı ve damadıyla kavga eden 86 yaşındaki kadın, Uşak'tan Manisa'ya kadar yürüdü

Güncelleme:

Uşak'ın Ulucak ilçesinde birlikte yaşadığı kızı ve damadı ile tartışan yaşlı kadın, hava alma bahanesiyle çıktığı evden Manisa'nın Kula ilçesine kadar yürüdü.

Uşak'ın Ulucak ilçesinde kızı ve damadı ile birlikte yaşayan 86 yaşındaki Hatice F., sabah saat 09.30 sıralarında bilinmeyen bir konudan dolayı kızı ve damadıyla tartıştı.

36 KİLOMETRE YÜRÜDÜ

Daha sonra hava alma bahanesiyle evden çıkan yaşlı kadın, İzmir-Ankara D300 karayoluna çıkarak, İzmir'in Kiraz ilçesine gitmeye çalıştı. Yaklaşık 36 kilometre boyunca D300 karayolu üzerinde yürüyen yaşlı kadın, Manisa'nın Uşak iline sınır ilçesi olan Kula girişindeki uygulama noktasına kadar geldi. İçişleri Bakanlığı tarafından yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Kula'nın girişinde uygulama yapan polis ve jandarma ekipleri, karayolunda yürüyen yaşlı kadını durdurdu.

HEDEFİ İZMİR'E GİTMEKTİ

Saat 16.15 sıralarında uygulama noktasına gelen kadının nereye gittiğini soran kolluk kuvvetleri, kadının Uşak'ın Ulucak ilçesinde ikamet eden kızı ve damadıyla tartışıp, İzmir'in Kiraz ilçesindeki akrabalarının yanına gitmek için yola çıktığını öğrendi. Daha sonra Ulucak ilçesinde ikamet eden kızı Ayşe S.'ye ulaşan ekipler, durumu kızına bildirip gelip annesini almasını istedi. Yaşlı kadının evden çıktığı andan itibaren annesini aramaya başladıklarını ve aramadıkları yer kalmadığını ifade eden Ayşe S., kısa sürede uygulama noktasına gelerek annesini teslim aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ulucak Uşak Haberler

500

Yorumlar (18)

ulan gelin-damat eline düşmeyeceksin:

bi ana-baba kaç evlada bakıyor onca evlat dönüp bi yaşlıya layıkıyla bakmıyorlar, insanmısınız be! sizin özgürlük anlayışınıza tüküreyim, memleketin sosyal güvenliği tammıda bu insanlara sırtınızı dönüyorsunuz, utanmaz kansızlar!

10
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yazık günah ya. Yapmayın, birgün sizde yaşlanacaksınız.

12
2
yanıtYanıtla
Yörük:

Teyze nasıl yürüdün o kadar yolu ya yazık niye kızdırdılar

10
1
yanıtYanıtla
Noone:

Hayırsız evlatlar

3
5
yanıtYanıtla
Hakan:

86 yaşında bir teyzemiz 36 kilometre yol yürüyor. 9:30 evden çıkış 16:15 yakalanış 36km/7saat desek 5 km/saat yapar. Uygulama noktasını görünce biri teyzeyi arabadan indirmiş anlaşılan.

6
1
yanıtYanıtla
Yalancı:

36 km yürüse bayılır inanmadım. Zaten sokağa çıkma yasağıyla ilgili haberde de 61 dakika yerine 61 saat yazılmış şişirmeyin şunları haber yaparken!

4
2
yanıtYanıtla
Onur:

Saatte 6 km yürümüş 86 yaşa göre teyzenin performansı mikemmel

5
0
yanıtYanıtla
uzuldum:

ilk başta güldüm teyzeye ama evlatlarından demekki memnun değil, o yaşta onca yolu yürümeye kalkmış. kadıncağız kilometrelerce yürümüş, kızı hanımefendi umrunda değil ki aramaya bile çıkmamış. ''evden çıktığı andan itibaren aramaya başlamışlar'' o yaşta kadın ne kadar uzaklaşabilir ki kısa sürede

4
1
yanıtYanıtla
Hidir:

Yürüdüm yürüdüm yolum bitmedi

1
0
yanıtYanıtla
BİRSEN:

haberi iyi okumanı tavsiye ederim kimse bir şey yapmamış tartışmışlar teyze de sinirlenip çıkmış yaşlılık işte huysuz oluyorlar daha fazla kırılgan oluyorlar hepsi bu

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title