Haberler

Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslar tutuklandı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan iki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Adıyaman İl Emniyet Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı Kahta Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, son bir ay içerisinde yapılan ısrarlı takip ve çalışmalar neticesinde çeşitli suçlardan kayıtları bulanan R. K. ve M.Y. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı suçu sabit görülen R. K. ve M. Y., Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Adıyaman Kahta Narkotik Suçlar Tutuklama Cezaevi Gözaltı 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title