Haberler

Bethesda, iOS ve Android için Mighty Doom oyununu duyurdu

Güncelleme:

The Elder Scrolls, Fallout ve Doom serilerinin geliştiriciliğini yapan Bethesda, iOS ve Android kullanıcıları için Mighty Doom adlı yeni mobil oyununu duyurdu. Bu kez karşımıza "Mini Slayer" adıyla çıkan Doomguy, öfkesini mobil cihazlarda saçacak.

Bethesda, Zenimax'in sahibi olduğu Kanadalı stüdyo Alpha Dog tarafından Doom spin-off'u olarak geliştirilen Mighty Doom'u duyurdu. Mighty Doom, yeni Mini Slayer karakterini içeren aksiyon nişancı mobil oyunudur.

MIGHTY DOOM DUYURULDU

Canavarlarla dolu dikdörtgen bir alanda bir yukarı bir aşağı giderek canavarları öldüreceğiniz aksiyon nişancı oyunu Mighty Doom'da bölüm sonu canavarları da bulunmaktadır. Bölümlerin sonrasında karşınıza çıkan Boss'lar ile savaşarak Doom heyecanını mobil cihazlarda hissedin.

Bethesda, iOS ve Android için Mighty Doom oyununu duyurdu

Mighty DOOM'da mini iblis ordularını yok edin. Animasyonlu DOOM evreninde geçen bu tek dokunuşlu, yukarıdan aşağıya nişancı oyunu, cehennemin ateşli derinliklerinden gelen iblis ordularını parçalayıp parçalarken seni savaşın merkezine yerleştiriyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Bu arcade aksiyon, yukarıdan aşağıya nişancı oyununda ikonik DOOM dünyalarının mini versiyonlarına inin. Yüzlerce heyecan verici seviye boyunca yolunuzu patlatın ve güçlü olun. Seviye atladıkça zorlu baş düşmanlarla savaşın, güçlü beceriler kazanın, yeni teçhizatları yağmalayın ve efsanevi silahları yükseltin.

Bethesda, iOS ve Android için Mighty Doom oyununu duyurdu

MIGHTY DOOM NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yayınlanan Mighty Doom fragmanında, "rogue-lite oynanışına" sahip olduğundan bahsedilirken 21 Mart'ta iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağı açıklandı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title