Haberler

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Güncelleme:

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın Ali Koç'un teklifini kabul ederek Fenerbahçe'nin yönetim kuruluna girmeye karar verdiği belirtildi. Ilıcalı, Koç'un seçimi kazanması durumunda yönetimde yer alacak.

Fenerbahçe'de gözler Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasındaki başkanlık seçimine çevrildi. Seçim tarihi yaklaşırken başkan adaylarının listeleri de netleşmeye başladı.

ACUN ILICALI ALİ KOÇ'UN YANINDA

Başkanlığı yeniden aday olduğunu açıklayan Ali Koç, listesine süpriz bir ismi dahil etti. Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Acun Ilıcalı, Ali Koç'un teklifini kabul etti ve yönetim kuruluna girmeye karar verdi. Ilıcalı, Ali Koç'un yapılacak seçimi kazanması halinde Koç'un yönetiminde yer alacak.

ILICALI, HULL CITY'NIN SAHİBİ

Fenerbahçe tutkusuyla bilinen ve Ali Koç'un yönetiminde yer alması beklenen Acun Ilıcalı, Ocak 2022'den bu yana İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi. Bu ligi 70 puanla 7. sırada tamamlayan Hull City, 3 puanla play-offu kaçırdı. Acun Ilıcalı'nın Premier Lig hayallari bir sonraki sezona kaldı.

SEÇİM NE ZAMAN?

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 30 - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde ise 8 - 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Fenerbahçe Fenerbahçe Hull City Ali Koç Ali Koç Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500

Yorumlar (35)

Turhan Salduz:

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı Koç la devam. Bir başka deyişle kurbanda koç kesmeyecem??

64
296
yanıtYanıtla
Yorumların Efendisi:

Gündemi takip etmeyen birisi sanırki Ali KOÇ FB.'ye Başkan olmak için Bismillah diyerek kollarını sıvadı, yeni başlıyor. Hiçbir Başkan FENERBAHÇE' den büyük değildir.

yanıt80
yanıt15
Seko:

Yorumların efendisi o yüzden koltuğa oturan yapışıp kalıyor ali koçun 5 senede 1 kupası var şampiyonluk yok futbolda bi başarı yok hala adayım diyor bizde olsa çoktan gittiydi....unutma galatasaray fener beşiktaş gibi büyük kulüblerde başarı futbolda şampiyonluk avrupada başarı demektir

yanıt45
yanıt4
erge_nekon:

Allah sana kurban kesmeyi nasip etmezdi kurban kesesin

yanıt5
yanıt2
murat özkan:

Aziz kazanırsa ronaldo ve ilk 11 de ajdarı oynatacakmış ??

64
106
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Sende top toplarsın

yanıt111
yanıt18
Serkan GÜNGÖREN:

SANADA TOP OLMA GÖREVİNİ VERİRLER

yanıt73
yanıt14
Aykut Kaya:

bu güne kadar nerdeydi ılıcak

99
7
yanıtYanıtla
Yorumların Efendisi:

Aziz Yıldırım en çok GS. şampiyonluğu gören başkandı, Ali Koç ise şampiyonluk bile göremedi. FB. nin geleceği açısından aklıma hemen şu "Aynı şeyleri tekrar tekrar deneyerek farklı sonuç elde edemezsiniz" sözü geliyor. Yani durum hiç iç açıcı değil.

79
16
yanıtYanıtla
Seko:

Bizde vaşarı futbollda şampiyonlum avrupada başarı demektir başarısızsan gidersin......aziz ve ali koç sadece para konuşuyor onu alırız bhnu satarız cefayı çeken fener taraftarı ikisinşnde çoktan gitmesi lazımdı....korkudan karşılarına aday bile çıkmıyor

yanıt13
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title